شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی پرسپولیس وارد لیگ کشتی می‌شود؟ شرط عجیب مدیران استقلال برای مربیان پایه این تیم وعده پرسپولیس تو خالی از آب در آمد بازگشت لیموچی به تمرینات سپاهان اتهام کلاهبرداری ۳۰ میلیون یورویی به بارتومئو
سرخط خبرها

رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد

  • کد خبر: ۳۶۲۳۴۵
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد
رامین رضاییان با دفاع از آرمین سهرابیان و عارف آقاسی ابراز امیدواری کرد که استقلال در بازی با المحرق بحرین به اولین برد آسیایی خود دست یابد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رامین رضاییان در نشست خبری پیش از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین در هفته دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ اظهار داشت: بازی اول را واگذار کردیم و چیزی جز شرمندگی برای هواداران نداشتیم. امیدوارم در بازی سختی که فردا داریم، با تمام وجود بازی کنیم. از هواداران نیز می‌خواهم که فردا با همه وجود به استادیوم بیایند و از استقلال حمایت کنند. این تیم برای هواداران است، در روز‌های بد ما نقش داریم و روز‌های خوب فقط برای هواداران است.

وی در ادامه افزود: من به بازی فردا باور دارم و امیدوارم یک اتفاق خیلی خوب بیفتد. خواهشم از هواداران این است که از همه بازیکنان حمایت کنند و به تیم ما باور داشته باشند، چون ما یک خانواده هستیم. مربی‌مان خیلی زحمت می‌کشد. من همیشه واقعیت‌ها را می‌گویم. می‌خواهم مثالی بزنم. بازی تخته را همه بلد هستند، روزی که تاس خوب برای‌تان نباشد، نمی‌توانید خوب بازی کنید. مطمئناً به‌زودی نوبت جفت شش ساپینتو هم می‌شود و مطمئننم اتفاقات خوبی برای استقلال رقم می‌خورد و روز‌های خوب از راه خواهد رسید و روز‌های بد همیشگی نیست.

مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال درباره روحیه بازیکنان این تیم در رختکن و برخی شایعات مبنی بر اختلاف میان بازیکنان ایرانی و خارجی گفت: با تکذیب کردن که چیزی حل نمی‌شود. باید این رفاقت و همدلی را در زمین نشان بدهیم و مطمئنم که این اتفاق رخ می‌دهد. ما بازیکنان خارجی بسیار خوبی داریم و باکیفیت هستند. شما درباره سهربیان و آقاسی سوال پرسیدید؛ فکر می‌کنم در یک خانواده چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد، مخصوصاً در تیم‌های بزرگ. در چنین تیم‌هایی اشتباهات بیشتر به چشم می‌آید.

وی خاطر نشان کرد: شاید من و بقیه هم این اشتباه را انجام بدهیم، مهم این است که کنار هم باشیم و به یکدیگر روحیه بدهیم. عارف و آرمین هم‌تیمی و برادران ما هستند و مطمئناً روز‌های خوبی از راه می‌رسد. ما در روز‌های خوب و بد کنار هم هستیم. ما بازیکنان با همه وجود در زمین بازی می‌کنیم، گاهی اوقات آن نتیجه موردنظر کسب نمی‌شود و ناراحت می‌شویم و آن ناراحتی شاید یک تشنج‌هایی را در بازی ایجاد کند، اما مطمئناً در رختکن همه با هم رفیق و برادر هستیم. ما بهترین‌ها را برای استقلال می‌خواهیم، چون متعلق به خودمان نیستیم و برای خانواده بزرگ استقلال هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->