رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء‌استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

باشگاه‌های بدنسازی خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند

  • کد خبر: ۳۶۳۰۰
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷
باشگاه‌های بدنسازی خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند
سرپرست معاونت امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: فعالیت ورزشی رشته‌های پربرخورد تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
به گزارش شهرآرانیوز، جبار قوچان‌نژاد در خصوص تعطیلی باشگاه‌های ورزشی اظهار کرد:با توجه به اینکه وضعیت خراسان رضوی در شرایط قرمز قرار دارد و شرایط خاصی در سطح استان به وجود آمده است، ادامه فعالیت‌های ورزشی در باشگاه‌ها و اماکن ورزشی برای ورزشکاران و مردم خطرناک خواهد بود.

سرپرست معاونت امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به دستورالعملی که از سوی ستاد مقابله با کرونا و استانداری دریافت کردیم فعالیت کلیه مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و روباز، کلیه باشگاه‌های بدنسازی و رشته‌‌های پربرخورد و فیزیکی از جمله رزمی، کشتی، هندبال و بسکتبال تا اطلاع ثانوی ممنوع خواهد بود.

وی عنوان کرد: اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی به عنوان متولی ورزش به شدت پیگیر این موضوع خواهد بود تا زنجیره این ویروس را قطع کنیم و سرمایه‌های ورزشی در سطح استان حفظ شوند.

قوچان‌نژاد تصریح کرد: با توجه به اطلاعیه‌ای که برای اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ارسال شده است تا اطلاع ثانوی رشته‌های پربرخورد و فیزیکی تعطیل خواهد بود و هیچ زمانی برای بازگشایی مجدد باشگاه‌های ورزشی به اداره کل ورزش و جوانان استان ارسال نشده است.

سرپرست معاونت امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص نظارت بازرسان از اماکن و باشگاه‌های ورزشی گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا نزدیک به دو هزار بازدید از اماکن ورزشی و باشگاه‌های ورزشی انجام دادیم و با توجه به حساسیت و شرایط خاص که در خراسان رضوی به وجود آمده است نظارت بیشتری روی بازرسی‌ها خواهیم داشت و با توجه به بخش‌نامه ابلاغ شده اگر باشگاه‌های ورزشی در این مدت رعایت نکنند به شدت برخورد خواهیم کرد و اگر نیاز باشد باشگاه‌‌ها و اماکن ورزشی متخلف را پلمب خواهیم کرد.
 
منبع: پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->