فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد
سرخط خبرها

آیا افزایش قیمت خودرو در راه است؟

  • کد خبر: ۳۶۳۵۸
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۳
آیا افزایش قیمت خودرو در راه است؟
بررسی وضعیت بازار خودرو نشان می دهد مشتری چندانی در بازار نیست اما با این حال قیمت‌ خودرو روندی افزایشی دارد، بطوریکه تیبا ۲ برابر با ۹۹ میلیون تومان گزارش شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، بازار خودرو در حالی طی روزهای اخیر با افزایش قابل توجه قیمت‌ها روبروست که بازار ارز این روزها آرامشی نسبی را تجربه می‌کند. این وضعیت البته از نظر فعالان بازار خودرو وضعیت چندانی غریبی نیست چرا که طی ماه‌های اخیر همواره بازار خودرو با این وضعیت مواجه بوده است.

یکی از فعالان بازار خودرو می‌گوید این روز‌ها البته با مشتریان بیشتری نسبت به روز‌های قبل مواجه هستیم، کسانی که فکر می‌کنند احتمالا قیمت‌ها باز هم گران‌تر می‌شود و همین امر سبب شده است برای ورود به بازار اقدام کنند.

وی تاکید کرد: قیمت پراید تا حدود ۸۸ میلیون تومان نیز در بازار عقب نشسته بود، اما در روز‌های اخیردوباره به قیمت ۹۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. ۹۰ میلیونی شدن پراید خود سیگنالی است به بازار مبنی بر اینکه گرانی بیشتر در راه است.

برخی دیگر از فعالان نیز با انتشار خبری مبنی بر اینکه مقرر است هر سه ماه بازنگری قیمت خودرو در دستور کار قرار گیرد، می‌گویند در این وضعیت طبیعی است که مشتریان افزایش یابند چرا که بسیاری معتقدند با اهنگ کنونی رشد تورم از یک سو و بیش بینی رشد قیمت در آینده نزدیک، سرمایه گذاری در بازار خودرو منطقی است.

پیش‌تر نیز با رشد قیمت خودرو نزدیک به ۹۰ درصد از معاملات بازار خودرو به سرمایه گذارانی تعلق داشت که این بازار را مامنی برای حفظ ارزش پول عنوان می‌دانستند. حالا، اما از پس صدور مجوز افزایش قیمت خودرو‌های تولیدی دو خودروساز بزرگ ایرانی، تعداد مشتریان خودرو در روز‌های اخیر با افزایش روبرو شده است. این نکته را در افزایش تعداد فایل‌های فروش می‌توان دریافت.

بنابر گفته مسئولین آنچه موجب افزایش قیمت‌ها در این بازار شده است تغییر در شاخص‌های کلان اقتصادی بوده چراکه افزایش نرخ ارز فرایند ساخت خودرو را با هزینه‌های بیشتری همراه کرده است و همچنین فاصله عرضه و تقاضا در بازار یکی دیگر از عوامل گرانی در این بازار اعلام شده است؛ افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو طی چند هفته گذشته به نحوی شدت گرفته است که تنها طی دو روز گذشته قیمت سمند ال ایکس ساده ۱ میلیون تومان افزایش یافته است و به ۱۳۶ میلیون تومان رسیده است و قیمت خودرو پژو ۲۰۰۸ نیز از ۶۳۰ میلیون تومان طی دو روز گذشته به ۶۴۰ میلیون تومان رسیده است و مدل ۹۹ این خودرو نیز ۶۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
 

روند معکوس در بازار خودرو/ قیمت تیبا در یک قدمی صد میلیون تومان

در این میان قیمت برخی از خودرو‌ها مثل سوزوکی گراند ویتارا در حالی که بقیه خودرو‌ها روند افزایشی را در پیش گرفته اند طی چند روز اخیر با کاهش چشمگیر مواجه شده است به طوری که طی دو روز گذشته قیمت این خودرو زا ۷۷۰ میلیون تومان به ۷۴۵ میلیون تومان رسیده است و قیمت خودرو سیتروئن سی ۳ طی دو روز گذشته از ۶۴۵ میلیون تومان به ۶۳۰ میلیون تومان رسیده است.

سایر خودرو‌ها نیز طی دو رز گذشته ثبات قیمت را تجربه کرده اند و قیمت خودرو‌های پژو پارس ساده ۱۶۲ میلیون، پژو ۲۰۶ تیپ ۲برابر با ۱۵۴ میلیون، پژو ۲۰۶ تیپ ۵، ۱۸۵ میلیون تومان، دنا پلاس دنده‌ای توربو ۲۸۵ میلیون تومان، دنا پلاس دنده‌ای ساده ۲۳۹ میلیون تومان و تیبا ۲ برابر با ۹۹ میلیون تومان گزارش شده است.

قیمت پراید ۱۱۱ نیز ۹۱ مییلیون و پانصد هزار تومان و بهای پراید ۱۳۱ در محدوده ۷۹ میلیون و پانصد هزار تومان اعلام شده است.
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->