گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

پاسخ لازم به تعرض جنگنده‌های آمریکایی داده شود

  • کد خبر: ۳۶۴۴۰
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۳
پاسخ لازم به تعرض جنگنده‌های آمریکایی داده شود
رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس با بیان اینکه این اقدام آمریکا با هیچ یک از قوانین و پروتکل‌های بین‌المللی همخوانی و سازگاری ندارد، گفت: باید پاسخ حقوقی و نظامی لازم به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری کشورمان داده شود. وزارت امور خارجه باید دیپلماسی فعالی را در این زمینه به کار گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران گفت: این اقدام آمریکا با هیچ یک از قوانین و پروتکل‌های بین المللی همخوانی و سازگاری ندارد و این اقدام برخلاف تمامی موازین بین المللی است.

وی افزود: تعرض به هواپیمای مسافربری توسط جنگنده‌های این کشور درواقع تهدید یک کشور به شمار می‌رود و باید پاسخ لازم به این اقدام آمریکا داده شود.

رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس اظهار داشت: پاسخ به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران هم باید در بعد حقوقی باشد و هم در بعد نظامی، و وزارت امور خارجه باید با دیپلماسی فعال این موضوع را به جد مورد پیگیری قرار دهد.

جوکار خاطرنشان کرد: سازمان‌های بین المللی با سکوت خود در قبال جنایت آمریکا این کشور را در ارتکاب رفتار غیرانسانی خود جری‌تر کرده‌اند و لازم است تا وزارت امور خارجه از طریق مذاکره و دیپلماسی فعال با کشور‌های عضو NAM جنبش نَم (غیرمتعهد‌ها) در راستای فشار بر مجامع بین المللی برای محکوم کردن این اقدام آمریکا گام بردارد.

وی افزود: در حوزه نظامی آمریکایی‌ها باید بدانند که پاسخ به این رفتار آن‌ها برای ما زحمتی ندارد. آن‌ها پایگاه‌های زیادی در منطقه دارند که در تیررس ماست و تاسیس این پایگاه‌ها برخلاف امنیت ملی ما است و لذا هدف قرار دادن آن‌ها برای ما کار بسیار راحتی است.

رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس گفت: پس از ترور شهید سلیمانی جمهوری اسلامی با موشک‌باران پایگاه عین الاسد به آمریکا نشان داد که هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی‌ها برای ایران بسیار راحت است و ما کوچک‌ترین واهمه‌ای از انجام این کار نداریم، البته خون‌بهای حاج قاسم عین‌الاسد نیست، بلکه تمام هیأت حاکمه و تک تک نیرو‌های ارتش تروریستی آمریکاست.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->