ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ارتش اوکراین از سوی انگلیس به موشک‌های جدید کروز تجهیز شد حماس و جهاد اسلامی به تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی واکنش نشان دادند وزرای دفاع کره‌ جنوبی و آمریکا از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کردند قالیباف: هدف ما رساندن یارانه‌ها به مصرف‌کنندگان واقعی است
سرخط خبرها

توضیحات عراقچی درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ

  • کد خبر: ۳۶۵۱۱۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳
توضیحات عراقچی درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ
وزیر امور خارجه درباره عدم پذیرش دعوت به‌عمل‌آمده از ایران برای شرکت در اجلاس شرم‌الشیخ گفت: نمی‌توانیم با کسانی وارد تعامل شویم که به مردم ایران حمله کرده‌اند و همچنان ما را تهدید و تحریم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی، به تشریح دلایل عدم پذیرش دعوت به‌عمل‌آمده برای حضور در اجلاس شرم‌الشیخ پرداخت.

وی در این باره گفت: ایران از دعوت رئیس‌جمهور السیسی برای حضور در نشست شرم‌الشیخ سپاسگزار است. با وجود تمایل به تعاملات دیپلماتیک، نه رئیس‌جمهور پزشکیان و نه من، نمی‌توانیم با کسانی وارد تعامل شویم که به مردم ایران حمله کرده‌اند و همچنان ما را تهدید و تحریم می‌کنند.

وزیر امور خارجه یادآور شد: با این حال، ایران از هر ابتکاری که به نسل‌کشی اسرائیل در غزه پایان دهد و به اخراج نیرو‌های اشغالگر منجر شود، استقبال می‌کند.

عراقچی بیان کرد: فلسطینیان کاملاً محق هستند که حق اساسی تعیین سرنوشت خود را به دست آورند و همه کشور‌ها بیش از هر زمان دیگری وظیفه دارند که در حمایت از این خواسته قانونی و مشروع به آنان کمک کنند.

وی گفت: ایران همواره نیرویی کلیدی برای صلح در منطقه بوده و خواهد بود. برخلاف رژیم نسل‌کش اسرائیل، ایران به دنبال جنگ‌های بی‌پایان نیست، به‌ویژه به هزینه متحدان ادعایی، بلکه در پی صلح پایدار، شکوفایی و همکاری است.

پیش از این برخی رسانه‌ها از دعوت از ایران برای شرکت در نشست شرم الشیخ که قرار است امروز دوشنبه درباره آتش‌بس در غزه برگزار شود خبر دادند.

در همین راستا نیز در جلسه روز یکشنبه هیأت دولت عراقچی اعلام کرد که ایران در این نشست حضور نمی‌یابد.

از سوی دیگر اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با ایرنا درباره دعوت از ایران برای شرکت در در این نشست گفت: جمهوری اسلامی ایران پیش‌تر موضع خود مبنی بر استقبال از هر اقدامی که موجب توقف نسل‌کشی در غزه و کاهش درد و رنج مردم مظلوم فلسطین، خروج اشغالگران از این باریکه و ورود بدون‌مانع مایحتاج مردم شود را اعلام کرده است. در عین حال، ما برنامه‌ای برای شرکت در این نشست نداریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با تشکر از دولت مصر به‌خاطر دعوت از ایران، بر اهمیت همبستگی و وحدت نظر جهان اسلام و کشور‌های منطقه برای زمینه‌سازی تحقق حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین و مقابله با تهدید‌های ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->