زمان‌بندی رزرو بلیت‌های جشنواره فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد حمید زرگرنژاد با فیلمی تازه به سینما بازمی‌گردد «آدمک» در جشنواره فیلم کوتاه تهران اکران می‌شود فیلم کوتاه «سفر» از بهرام بیضایی در جشنواره فیلم لندن اکران می‌شود محمدرضا اصلانی پس از ۱۸ سال با «خاکستر خیال» به سینما بازمی‌گردد آثار پذیرفته‌شده بخش «پروپوزال» نمایش خردسال جشنواره تئاتر کودک معرفی شد نگاهی به منظومه «قهرمان‌نامه» که یکی از آثار متأثر از «شاهنامه» است ۱۰ روز از بستری‌شدن معصومه آقاجانی گذشت | وضعیت جسمی او همچنان نامعلوم است مروری بر کارنامه هنری محمد کاسبی | چهره شیرین دهه ۸۰ تلویزیون صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ دلیل محبوبیت کمدی‌های نوستالژیک در سینمای ایران ویدئو | واکنش مسعود صادقلو به حواشی استفاده از پرچم ایران در اینستاگرام کامران تفتی مقابل دوربین «گلوریا» رفت گران‌ترین آثار ماگریت در حراجی جهانی ساتبیز مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) بنیاد فرهنگی روایت فتح با ۱۵ مستند به جشنواره سینما حقیقت می‌رود ادای احترام شبکه نمایش به محمد کاسبی با پخش آثار ماندگارش آخرین طرح سینمایی چاپلین در قالب کتاب منتشر می‌شود
سرخط خبرها

فیلم کوتاه «سفر» از بهرام بیضایی در جشنواره فیلم لندن اکران می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۵۲۰۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
فیلم کوتاه «سفر» از بهرام بیضایی در جشنواره فیلم لندن اکران می‌شود
فیلم کوتاه «سفر» به کارگردانی بهرام بیضایی پس از مرمت و بازسازی، در شصت‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم لندن به نمایش درمی‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم «سفر» دومین فیلم کوتاه بهرام بیضایی پس از «عمو سیبیلو» است و این نمایش، نخستین حضور بین‌المللی نسخه ترمیم‌شده فیلم پس از بیش از پنج دهه است.

این فیلم به‌تازگی پس از مرمت و بازسازی در استودیو روشنا به مدیریت کامران سحرخیز و با حمایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با فرمت ۴ K آماده حضور در جشنواره‌های خارجی شده است.

آن طور که کانون پرورش اعلام کرده است، این دوره از جشنواره فیلم لندن (BFI) با نمایش بیش از ۲۴۰ فیلم از ۷۹ کشور و تأکید بر حضور پررنگ کارگردانان زن، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های سینمایی سال در جریان است.

فیلم کوتاه «سفر» نیز در روز‌های ۱۷ و ۲۱ مهر ۱۴۰۴ (۹ و ۱۳ اکتبر ۲۰۲۵) در شهر لندن به نمایش درمی‌آید.

فیلم ۳۳ دقیقه‌ای «سفر» به صورت سیاه و سفید و با بازی دو نوجوان به نام‌های سیروس حسن‌پور و عباس دسترنج در سال ۱۳۵۱ ساخته شده است.

این فیلم ۳۳ دقیقه‌ای چندین جایزه از جمله جایزه مجسمه طلایی جشنواره بین‌المللیِ فیلم‌های کودکان و نوجوانان (۱۳۵۱)، جایزه بهترین فیلمِ کوتاه از جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (۱۹۷۳ میلادی) و جایزه بهترین فیلم کوتاه از جشنواره بین‌المللی فیلم شیکاگو (۱۹۷۳ میلادی) را کسب کرد.

به‌گفته سیروس حسن‌پور که اکنون خود کارگردان سینماست و در کارنامه کاری‌اش در کانون ساخت فیلم‌های قطار کودکی و دهقان فداکار دیده می‌شود، بازی در فیلم «سفر» برای او تجربه‌ای تازه بود، زیرا به مدت دو هفته و به توصیه‌ی کارگردان، با دستیار کارگردان واروژ کریم‌مسیحی تمرین بازیگری داشته است.

این فیلم در کارنامه خود دریافت جایزه بهترین فیلم کوتاه از جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو و بهترین فیلم کوتاه از جشنواره بین‌المللی فیلم شیکاگو در سال ۱۹۷۳ را دارد.

«سفر» ممکن است در ظاهر ساده به نظر برسد، اما در ورای این سادگی، تجربه‌ای عمیقاً انسانی نهفته است؛ تأملی در گم‌گشتگی، جست‌وجوی حقیقت و کشف دوباره معنای انسانی.

شصت‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم لندن از ۱۶ تا ۲۶ مهر ۱۴۰۴ (۸ تا ۱۹ اکتبر ۲۰۲۵) در شهر لندن در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->