قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم مهاجرانی: وام ازدواج حذف نمی شود | تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطه‌گری و استکبار است محسنی‌اژه‌ای: سازمان بازرسی باید روند ثبت سفارش کالا را باقدرت مورد پیگیری مجدانه قرار دهد زندگی در گورستان‌های غزه و در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود
سرخط خبرها

توافقنامه صلح غزه امضا شد | ترامپ: توافق اسرائیل و حماس پابرجا می‌ماند | جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۵۳۱۸
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
توافقنامه صلح غزه امضا شد | ترامپ: توافق اسرائیل و حماس پابرجا می‌ماند | جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴)
رئیس جمهور آمریکا در نشست شرم الشیخ بی‌اشاره به بدعهدی‌های مکرر اشغالگران صهیونیست در توافقات پیشین گفت: توافق اسرائیل و حماس پابرجا خواهد ماند؛ ما جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در شرم الشیخ مصر اعلام کرد: ما یک سند جامع در مورد توافق بین اسرائیل و حماس امضا خواهیم کرد. مسئله اجساد اسیران اسرائیلی هنوز حل نشده است و تلاش‌ها برای یافتن اجساد در حال انجام است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه اضافه کرد: من از دولت قطر به خاطر تلاش‌هایش تشکر می‌کنم. امیر این کشور فوق‌العاده است. از رئیس جمهور ترکیه که کشورش یکی از بهترین ارتش‌های جهان را دارد، تشکر می‌کنم. اردوغان مرد فوق‌العاده‌ای است و من از او تشکر می‌کنم. از رئیس جمهور مصر که کشوری با تمدنی به قدمت ۶ هزار سال را مدیریت می‌کند، تشکر می‌کنم.

دونالد ترامپ که نمی‌خواهد سابقه بدعهدی‌های مکرر اشغالگران صهیونیست در توافقات پیشین را به یاد بیاورد، ادعا کرد: توافق بین اسرائیل و حماس پابرجا خواهد ماند. همه چیز به آرامی و به شکلی که احدی انتظار نداشت پیش رفت و همه از آن خوشحال هستند. توافق غزه بزرگترین و پیچیده‌ترین توافق است. ما جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم.

ترامپ حین امضای تفاهمنامه آتش بس در غزه با تکرار ادعاهای پیشین خود مدعی شد: این صلح بعد از ۳ هزار سال به اینجا رسیده است و قرار است برقرار بماند.

توافقنامه صلح غزه امضا شد | ترامپ: توافق اسرائیل و حماس پابرجا می‌ماند | جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴)

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر سند فراگیر درباره توافق غزه را امضا کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->