توقف بورس پشت سد ۳.۱ میلیونی | رشد ۳۸ هزار واحدی شاخص کل (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نماد ایران‌خودرو در بورس، پس از اعلام قیمت‌های جدید تعلیق شد + جزئیات افت قیمت دلار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) چه چیزی در عراق گران است؟ کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟ آیا سقوط اونس جهانی طلا، زمینه‌ساز صعود بیت‌کوین خواهد بود؟ نگاهی به بازار‌های طلا، دلار، بیت‌کوین و سهام جهان (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) توزیع مرغ گرم ارزان‌تر از نرخ وزارت کشاورزی در میادین میوه و تره‌بار پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

عرضه اولیه «غزر» امروز ۸ مرداد آغاز شد

  • کد خبر: ۳۶۵۵۳
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
عرضه اولیه «غزر» امروز ۸ مرداد آغاز شد
«در صورت‌های مالی غزر ابهاماتی وجود دارد. تجدید ارزیابی زمین این شرکت در سال ۹۴ انجام شده و همچنین ماشین‌آلات، زمین و چند ساختمان هم بابت وامی در رهن یکی از بانک‌های کشور قرار دارند.»

 به گزارش شهرآرانیوز، از دقایقی پیش عرضه اولیه «غزر» پس از دو بار لغو بالاخره آغاز شد. بر اساس این اطلاعیه کلیه افراد دارای کد بورسی می‌توانند یک سفارش در بازه قیمتی ۳۷۷۵ تا ۳۹۷۵ تومانی ثبت کنند. حداکثر سهمیه در نظر گرفته شده برای هر فرد ۱۵۰ سهم است. احتمالا در امروز به هر متقاضی ۱۶۰ هزار تومان برسد. اما این عرضه اولیه درحالیست که هنوز حاشیه‌های آن ادامه دارد.

 

در این مورد دنیای اقتصاد نوشته است: سه بار تا تلاش برای عرضه اولیه زر ماکارون تا اینجای کار، برای این شرکت حاشیه‌های زیادی در پی داشته و البته خیلی‌ها معتقدند ممکن است بعد از عرضه هم بدون حاشیه نباشد. از انتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی و طنز‌هایی که برای این ماجرا ساخته‌اند تا گلایه‌های سهامداران و کارشناسان نسبت به وضعیت نابسامان عرضه‌های اولیه، می‌گذریم.

 

اما این ماجرا روز گذشته، داد خبرگزاری تسنیم را هم درآورد. این خبرگزاری در گزارشی انتقادی از لغو مدام عرضه اولیه این شرکت در بورس انتقاد کرد و عامل این موضوع را رسانه‌های معاند و سنگ‌اندازی کانال‌های تلگرام که به گفته این رسانه از خارج کشور هدایت می‌شوند معرفی کرد و نوشت که «گزارش ارزش‌گذاری سهم که از فیلتر‌های بسیاری می‌گذرد و جزئیات آن تا کوچک‌ترین ارقام مشخص است را مستمسک قرار داده و ارقام آن را برداشته و با مقایسه غلط در ذهن مردم که امروز بازیگران اصلی بازار سرمایه هستند تشویش ایجاد می‌کنند…حالا برخی می‌خواهند سنگ‌اندازی کنند. قصد دارند با حاشیه‌سازی بر روی ارزش‌گذاری سهم مقابل عرضه آن بایستند…ظاهرا عده‌ای از رسانه‌های مجازی که برخی از آن‌ها هم از خارج از کشور هدایت می‌شوند و مانند بسیاری از رسانه‌های معاند مطالب را منتشر می‌کنند به دنبال این هستند که نگذارند عرضه سهام این شرکت صورت بگیرد…توسعه و رشد بازار سرمایه برای رسانه‌های معاند که خارج از کشور فعالیت دارند قابل درک نیست؛ لذا با دریافت مبالغی اقدام به نشر مطالب کذب می‌کنند تا بتوانند به اهداف خود که ممانعت از رشد بورس است، دست یابند.»

 

یکی از کارشناسان بازار سرمایه که نخواست نام او ذکر شود، درباره عرضه سهام زر ماکارون در بورس اعلام کرد که در صورت‌های مالی این شرکت ابهاماتی وجود دارد.

 

او به دو نمونه اشاره کرد و گفت که تجدید ارزیابی زمین این شرکت در سال ۹۴ انجام شده و همچنین ماشین‌آلات، زمین و چند ساختمان هم بابت وامی در رهن یکی از بانک‌های کشورقرار دارند و البته از این موضوع هم نباید گذشت که بعد از لغو آخرین عرضه غزر در بورس، مدیرعامل زر ماکارون در گفت‌وگویی اعلام کرد که افزایش قیمت در کدال ابهاماتی ایجاد می‌کرد که باید اطلاعاتی نسبت به آن اصلاح می‌شد، پس از انجام این اقدامات عرضه اولیه غزر انجام خواهد شد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->