قیمت جدید گوشت فردا (چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴) اعلام می‌شود پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ همه چیز در مورد ال ۹۰ ایرانی | با ویژگی‌ها و امکانات پارس نوآ بیشتر آشنا شوید + عکس و فیلم قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو غرق در بلاتکلیفی + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران در مناطق مختلف خراسان رضوی افزایش یافت (۲۲ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام ال ۹۰ ایرانی با شرایط عجیب آغاز شد | لینک ثبت‌نام اعلام شد + جزئیات بورس پس از ۴ درصد رشد، قرمزپوش شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ مهر ۱۴۰۴) رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان رضوی: ۳۰ تن برنج احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۸ هزار تومان نزول کرد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | قیمت یورو و روبل روسیه چند؟ پوشش ۶۰ درصدی هزینه ساخت با وام مسکن روستایی | کمک بلاعوض ۲۵۰ میلیونی برای دهک‌های یک تا ۳ طلا و سکه در شرایط فعلی بهترین سرمایه‌گذاری است | پیش‌بینی بازار خودرو تا پایان سال ۱۴۰۴ معرفی ۱۰ صبحانه سنتی ایرانی برنج‌های وارداتی و تجهیزات تفریحی زیر ذره‌بین استاندارد خراسان رضوی + فیلم زمان ثبت‌نام نسخه ایرانی ال-۹۰ اعلام شد | نسخه داخلی ال-۹۰ چند قیمت دارد؟ روند ریزش قیمت دینار عراق در مشهد شدت یافت | افغانی افغانستان چند؟ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) درجازدن قیمت طلا در ایران درمقابل سقف‌شکنی‌های متعدد اونس جهانی طلا (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اقساط وام فرزندآوری ۱۴۰۴ چقدر است؟ + جدول جزئیات قیمت طلای جهانی امروز (۲۲ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش توقف‌ناپذیر طلای جهانی معرفی ۳ بانک متخلف در پرداخت وام ازدواج قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | خرمالو کیلویی ۳۰ هزار تومان معمای حل‌نشده ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی نهاد‌ه‌های دامی و مرغ ۱۳۵ هزار تومانی! ویدئو | کالابرگ با شکلی جدید می‌آید قیمت جدید محصولات ایران خودرو تا ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ اعلام می‌شود ذخایر کالا‌های اساسی ۳ برابر میزان مصوب تامین شد شرایط صادرات با کارت‌های بازرگانی جدید اعلام شد طلا رکورد تاریخی ۴۱۰۰ دلاری را شکست
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۶۵۵۷۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴
خروج پول حقیقی و گرایش مجدد به طلا، فضای احتیاط را در میان معامله‌گران تقویت کرده است؛ با این حال تحلیلگران معتقدند اصلاح فعلی طبیعی است و در روز چهارشنبه نیز این روند احتمالا در شرایطی متعادل ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، تالار شیشه‌ای سه‌شنبه، روز متفاوتی را تجربه کرد؛ اگرچه عمق معاملات افزایش یافت و سرمایه‌گذاری خرد فعال‌تر شد، اما بخش بزرگی از نماد‌های شاخص‌ساز در محدوده فروش قفل شدند و فروشندگان پس از موج رشد اخیر اقدام به شناسایی سود کردند.

در رفتار روزانه بازار آشکار بود که با رسیدن قیمت سهام بزرگ به سطوحی که طی هفته‌های گذشته پیش‌روی داشته‌اند، موجی از برداشت سود شکل گرفت و به خروج نقدینگی حقیقی از بازار انجامید. همزمان با این جابجایی سرمایه، طلای جهانی نیز صعود کرد و اونس به نیمه کانال ۴۱۰۰ دلار نزدیک شد؛ عاملی که برخی معامله‌گران را به سمت صندوق‌های طلایی سوق داد.

در پایان معاملات سه‌شنبه شاخص کل بورس ۲۶ هزار و ۷۸۶ واحد معادل ۰.۸۸ درصد افت کرد و در ارتفاع سه میلیون و ۱۶ هزار واحد متوقف شد. خلاف شاخص کل، شاخص هم‌وزن با رشد هزار و ۳۴۵ واحدی معادل ۰.۱۵ درصد بالا آمد و به سطح ۸۷۲ هزار واحد رسید. تراز پول حقیقی نیز منفی بود و ۶۴۱ میلیارد تومان از سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی خارج شد.

با توجه به معاملات سه‌شنبه، تداوم اصلاح در نماد‌های بزرگ چندان دور از انتظار نیست؛ این همان نکته‌ای است که پیش از این نیز در گزارش‌ها اشاره شده بود و اکنون بازار آن را عملی کرده است.

اصلاح بازار در چنین شرایطی نه تنها غیرعادی نیست، بلکه به تثبیت قیمت‌ها و روند صعودی کمک می‌کند. از سوی دیگر رشد شاخص هم‌وزن نشان می‌دهد که تقاضا در سهام کوچک فعال مانده و احتمال دارد بخشی از نقدینگی به نماد‌هایی منتقل شود که در موج رشد قبلی جا مانده‌اند.

بر اساس ارزیابی کارشناسان بازار سرمایه، پیش‌بینی می‌شود بورس تهران در معاملات روز چهارشنبه چهره‌ای متعادل داشته باشد. با این حال، احتمال افزایش عرضه در برخی نمادها، به‌ویژه سهام بزرگ که طی هفته‌های اخیر رشد چشمگیری را تجربه کرده‌اند، وجود دارد.

به نظر می‌رسد بخشی از معامله‌گران کوتاه‌مدت برای شناسایی سود وارد عمل شوند و همین موضوع فشار فروش را در محدوده‌ای از بازار افزایش دهد. در مقابل، انتظار می‌رود نماد‌های کوچک و متوسط با تداوم یا حتی تقویت تقاضا همراه باشند و این امر بتواند از افت قابل توجه شاخص کل جلوگیری کند. کارشناسان تاکید می‌کنند اصلاح‌های مقطعی بخشی طبیعی از روند‌های صعودی بازار است و افت‌های کوتاه‌مدت لزوما به معنی تغییر مسیر بورس نخواهد بود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->