پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار
سرخط خبرها

ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بورس خراسان رضوی برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر: ۳۶۶۲۴
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸
ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بورس خراسان رضوی برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان
معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان رضوی از ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بورس در استان خبر داد که این صندوق با تأمین مالی از بخش خصوصی و مشارکت مردم، به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان کمک می‌کند.
طنین همتی| شهرآرانیوز، علی رسولیان در حاشیه بازدید از چند شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری اظهار کرد:ایجاد و توسعه فضای فیزیکی برای بسترسازی شرکت‌های جدید دانش‌بنیان می‌تواند از مطالبات پارک علم و فناوری استان از ما باشد و این کوچک‌ترین کاری است که ما به‌عنوان بخش دولتی می‌توانیم انجام دهیم.

وی گفت: یکی از برنامه‌هایی که استان به‌طور جدی باید پیگیری کند، توسعه و حمایت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در خراسان رضوی است. بنا را بر این گذاشتیم که استان خراسان رضوی باتوجه‌به ظرفیت‌هایش، دومین استان دانش‌بنیان کشور بعد از تهران شود و این هدف‌گذاری را به‌طور جدی دنبال خواهیم کرد.

این مقام مسئول استانی در ادامه تأکید کرد: همان‌طور که می‌دانید، شرکت‌هایی در حوزه تولید پمپ‌های پیشرفته با برد بالا و سیستم‌های مدیریت شبکه‌های برق، آب و گاز و باقی بخش‌های پزشکی در حال فعالیت در مجموعه هستند که از نظر طراحی و تولید منحصربه‌فردند.

رسولیان تصریح کرد: مجموعه تولیدات، طراحی‌ها و فراوری‌هایی که در پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حال انجام است منحصربه‌فرد است. در همین راستا ایده‌ها و تقاضا‌های جدید هم وجود دارد که ما به‌عنوان بخش دولتی باید کمک کنیم تا شرایط را برای فعالیت بهتر دوستان فراهم کنیم.

وی افزود: امروز به‌دنبال آن بودم که آیا فضای لازم در پارک برای توسعه وجود دارد یا نه که خوشبختانه پارک در مشارکت با بخش خصوصی موفق بوده است و ما هم به‌دنبال آن هستیم تا با ایجاد فضا برای شرکت‌های توانمند و صاحب‌نظر در این راه گام برداریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان رضوی در ادامه اضافه کرد: در همین راستا برای ۳۰ واحد ۱۷۰ تا ۲۰۰ متری با تمام امکانات، درحال فضاسازی در پارک هستیم تا بتوانند باتوجه‌به ظرفیتشان، فعالیت خود را گسترش دهند.

وی با بیان اینکه تأکید ما بر گسترش این فضا برای این شرکت‌هاست، تصریح کرد: بنا داریم فضای پارک را حدود ۵۰ هکتار چه در جوار پارک و چه در سایر مناطق استان برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توسعه دهیم.

رسولیان گفت: اکنون حدود ۴۵ شرکت دانش‌بنیان به‌دنبال زمین و فضای مناسب با شرکت و نزدیک به مراکز آموزشی و صنعتی هستند که ما هم به‌دنبال آن هستیم تا این شرایط را برای آن‌ها فراهم کنیم.
معاون امور اقتصادی خراسان رضوی در ادامه افزود: در استان واحد صنعتی بزرگی مثل واحد‌های فولادی و واحد‌هایی در زمینه معدن و صنایع معدنی داریم که این‌ها حتی در تأمین قطعات صادراتی نیز به خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان نیازمند هستند.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که حتما باید به‌دنبال آن باشیم، ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان با واحد‌های صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ استان است.

رسولیان در ادامه گفت: بحث توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی پروژه‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان وجود دارد که بحث تأمین مالی این پروژه‌ها از مباحثی است که باید پیگیری کنیم.

وی افزود: فرصتی در بورس ایجاد شده است که اگر ما بتوانیم صندوق سرمایه‌گذاری بورسی را در استان ایجاد کنیم، می‌توانیم با مشارکت بخش خصوصی و جذب منابع مالی مردم استان در تأمین مالی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان گام برداریم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->