سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد نایب رئیس اول اتاق ایران: خراسان جنوبی می‌تواند به نقطه اتصال بزرگ اقتصادی میان ایران و افغانستان تبدیل شود بهرامی: نشست دیپلماسی استانی ادامه مسیر سیاست‌های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است | ایران آماده است مشکل تراز تجاری با افغانستان را حل کند کنسولگری ایران در هرات در واکنش به شایعات فضای مجازی: روند صدور ویزا بدون تغییر نکرده است + فیلم آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ۳ هزار افغانستانی بازمانده از اربعین، در ایام شهادت امام‌رضا(ع) به مشهد آمدند سازمان ملل: پاکستان در ۶ ماه گذشته، ۴۷۲ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است
سرخط خبرها

رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد

  • کد خبر: ۳۶۶۲۸۵
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد
رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت فراه افغانستان خواستار توجه بیشتر به ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری دو کشور و رفع موانع در مسیر تبادلات تجاری شد و گفت: باید فضایی فراهم شود که تعاملات تجاری میان دو کشور عادلانه و دوطرفه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دین‌محمد نعمتی، روز شنبه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) در اجلاس توسعه همکاری‌های مشترک ایران و افغانستان که به‌میزبانی بیرجند در حال برگزاری است، اظهار کرد: ایران و افغانستان برادرانی هستند که باید روابط اقتصادی و تجاری خود را بر پایه عشق و همکاری متقابل گسترش دهند و از فرصت‌های فراوانی که در اختیار دارند به شکل بهینه بهره‌مند شوند.

وی با انتقاد از کم‌توجهی برخی دستگاه‌های اجرایی در ایران به اهمیت مرز‌های مشترک، افزود: در حالی که حجم قابل توجهی از کالا‌های تولیدی ایران به افغانستان ارسال می‌شود، متأسفانه مدیریت مناسبی بر مسیر‌های تجاری وجود ندارد و کالا‌ها غالباً از طریق واسطه‌ها و شهر‌های دیگر افغانستان به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد، در حالی که می‌توانست با ساماندهی بهتر، بهره‌وری و اشتغال در هر دو کشور افزایش یابد.

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت فراه افغانستان، به نقش دولت افغانستان، تجار و مردم این کشور در توسعه مناسبات تجاری اشاره کرد و افزود: همکاری برای تسهیل عبور و مرور کامیون‌ها و رفع مشکلات برچسب‌گذاری کالا‌ها ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای محصولات کشاورزی افغانستان، به ویژه انار و انگور مرغوب این کشور و صادرات آن به کشور‌های دیگر خواستار تسهیل ورود این محصولات با کیفیت به بازار ایران شد تا فرصت‌های تجاری دوطرفه بیش از پیش توسعه یابد.

نعمتی تصریح کرد: روزانه حدود ۶۰۰ کامیون خالی نیاز است تا روند تجارت بهبود یابد و انتظار می‌رود مسئولان مربوطه در ایران با همکاری بیشتری نسبت به تسهیل امور اقدام کنند.

وی همچنین به موضوع حمایت‌های لازم در حوزه حمل‌ونقل و مباحث گمرکی اشاره کرد و از مسئولان خواست که توجه ویژه‌ای به این مسائل داشته باشند.

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت فراه افغانستان همچنین بر اهمیت مسیر دوطرفه ماهیرود-فراه به عنوان شاهراه حیاتی تجاری تأکید کرد و افزود: فعال شدن این مسیر نه تنها مبادلات را تسهیل می‌کند بلکه می‌تواند ظرفیت‌های اقتصادی منطقه را به شکل چشمگیری ارتقا دهد.

وی ضمن تشکر ویژه از استاندار خراسان جنوبی، نمایندگان مجلس و دستگاه‌های انتظامی، ادامه داد: ایران بهترین بازار و شریک تجاری افغانستان است و باید با رفع موانع و فراهم کردن شرایط مناسب، روابط تجاری و اقتصادی دو کشور را بیش از پیش تقویت کرد.

نخستین نمایشگاه فرصت‌های مشترک تجارت و سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان با محوریت خراسان جنوبی از ۲۶ تا ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه بین‌المللی بیرجند برگزار می‌شود. این رویداد مهم فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و همکاری‌های راهبردی دو کشور در حوزه‌های معدن، کشاورزی، تجارت و فناوری‌های نوین است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->