تصویب پرداخت ۱۸۵ همت از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید ۳۵ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور فرسوده است وام ۵۰ میلیون تومانی بانک رفاه برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی +جزئیات مهم‌ترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴ پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال غرب کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام شیوه آموزش دانشجویان غیر ایرانی برای ترم آینده

  • کد خبر: ۳۶۶۳۳
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
اعلام شیوه آموزش دانشجویان غیر ایرانی برای ترم آینده
مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی شیوه آموزش دانشجویان بین المللی دانشگاه‌های کشور را در ایام کرونا و ترم پیش رو اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالحمید علیزاده ضمن بیان این مطلب در شصت و ششمین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها که با حضور وزیر علوم و به شیوه مجازی برگزار شد گفت : باید دستاوردهای کشور در جذب دانشجوی خارجی را حفظ و ارتقا دهیم.

وی افزود: تحصیل دانشجوی خارجی در یک کشور در پنچ مرحله جذب ، پذیرش، پشتیبانی، آموزش و فارغ التحصیلی اتفاق می افتد که مرحله پشتیبانی رفاهی و کنسولی بسیار مهم است.

دکتر علیزاده اظهار کرد: ما هم اکنون با کشورهای رقیب خود در جذب دانشجویان بین المللی با فاصله کمی در حال رقابت هستیم و اگر بتوانیم ترکیه را پشت سر بگذاریم به جایگاه اصلی خود در منطقه دست پیدا می کنیم .

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم افزود: امروزه با مصر ، امارات متحده عربی و مالزی در جذب دانشجوی بین المللی در رقابت تنگاتنگ هستیم و باید این شرایط را حفظ و تقویت کنیم.

مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد : معاونان دانشجویی در کمیسیون های موارد خاص ، مسایل دانشجویان بین المللی را به صورت ویژه و با نگاه حمایتی بررسی کنند.

دکتر علیزاده در خصوص شیوه تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در نیمسال اول سال تحصیلی پیش رو گفت:دانشجویان بین المللی که با زبان فارسی آشنا هستند با رعایت ضوابط پذیرش بشوند و با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت آموزش حضوری ببینند .

وی افزود: دانشجویان بین المللی نیازمند آموزش زبان فارسی به صورت مجازی توسط مراکز آموزش زبان فارسی دانشگاه‌ها آموزش می بینند .

دکتر علیزاده گفت : دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل که در اسفندماه ایران را ترک کردند اگر به تشخیص دانشگاه نیازی به دروس عملی ندارند به صورت مجازی آموزش می بینند .

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم گفت: آن دسته از دانشجویان بین المللی که باید در محل تحصیل حضور داشته باشند با رعایت موازین بهداشتی در هنگام ورود به کشور و سایر کنترل ها به صورت محدود پذیرش می شوند و تحصیلات خود را ادامه می دهند. 

وی تاکید کرد: شیوه آموزش برای مابقی دانشجویان غیر ایرانی که در حال حاضر در کشور حضور دارند نیز همانند سایر دانشجویان کشور خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->