استاندار خراسان رضوی: حتی یک تلفات در زمان بحران زیاد است | خشکسالی، ابرچالش امروز خراسان رضوی درخواست نماینده مجلس از وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتربه مسئله تامین دارو در کشور جزئیات طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون محکومیت‌های مهریه رسایی: گرانی‌های پی‌درپی نتیجه یک طرح براندازانه نرم اقتصادی است تل‌آویو به واشنگتن و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب‌الله هشدار داد اعلام وصول سؤال از وزرای ورزش و ارتباطات در صحن علنی مجلس تحریم‌های یک‌جانبه و غیر قانونی آمریکا مصداق جنگ تمام عیار علیه ایرانیان است معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی، حسابرسی و بودجه‌نویسی را تسهیل می‌کند تأکید سفیر آذربایجان در ایران، بر توسعه روابط میان تهران و باکو کلیات طرح اصلاح قانون مهریه تصویب شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + فیلم عراقچی: در حال حاضر هیچ امکانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد ایران و کنیا تفاهم‌نامه زیست‌محیطی امضا خواهند کرد وزیر میراث فرهنگی وارد ریاض شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۶۰ نفر از ۳۰۰ محکوم امنیتی کشور مشمول عفو معیاری شدند قالیباف: در اجرای کالابرگ به شیوه جدید، کاهش مشکل مسکن و ساماندهی درمان مردم در اولویت است احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی، بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تأکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت
سرخط خبرها

هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه

  • کد خبر: ۳۶۶۶۴۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه
آکسیوس با استناد به گفته منابع آگاه گزارش داد که اسرائیل پیش از حملات امروز به غزه، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را از این قضیه مطلع کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام ارشد دولت ترامپ امروز یکشنبه به آکسیوس گفت: ما می‌دانستیم که تشدید درگیری در حال شکل‌گیری است. هر چه آنها (دو طرف توافق آتش بس غزه) بیشتر اجازه حمله به یکدیگر را داشته باشند، بیشتر به یکدیگر حمله خواهند کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در توجیه نقض مکرر آتش بس در غزه مدعی شد که نیروهای مقاومت فلسطین امروز یک موشک ضد تانک به سمت نظامیان اسرائیلی در رفح واقع در جنوب غزه شلیک کردند.

شاخه نظامی حماس هرگونه دخالت در حادثه رفح را تکذیب و تاکید کرد که به طور کامل به آتش‌بس پایبند است. شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از هیچ حادثه یا درگیری که در منطقه رفح رخ داده است، اطلاعی نداریم، زیرا این مناطق تحت کنترل اسرائیل هستند و ارتباط با گروه‌های ما که در آنجا باقی مانده‌اند، قطع شده است.

مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی به آکسیوس گفتند که اسرائیل پیش از حملات، از طریق مرکز فرماندهی ایالات متحده که بر آتش‌بس نظارت دارد، به دولت ترامپ اطلاع داده بود.

یک مقام آمریکایی عنوان کرد که استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و جرد کوشنر داماد ترامپ با ران درمر وزیر وزیر امور راهبردی اسرائیل و دیگر مقام‌ها برای هماهنگی و بحث در مورد مراحل بعدی تماس تلفنی برقرار کردند.

درحالیکه واشنگتن در طول ۲ سال گذشته همراهی خود با جنایات تل آویو در غزه را ثابت کرده است، مقام آمریکایی به آکسیوس گفت که ایالات متحده از اسرائیل خواسته است به طور متناسب پاسخ گوید اما خویشتن‌داری نشان دهد.

طبق گزارش آکسیوس، ایالات متحده به اسرائیل گفته است که تمرکز باید بر منزوی کردن حماس و حرکت سریع به سمت ایجاد جایگزینی برای آن در غزه باشد، نه از سرگیری جنگ.

این رسانه به نقل از مقام آمریکایی مدعی شد: هیچ کس نمی‌خواهد به جنگ تمام عیار بازگردد. اسرائیلی‌ها می‌خواهند به حماس نشان دهند که عواقبی وجود دارد، بدون اینکه توافق صلح را خراب کند.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت ترامپ کنترل خود را بر اجرای توافق صلح غزه به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد تا مطمئن شود که از هم نمی‌پاشد.

یک مقام آمریکایی ابراز کرد: ۳۰ روز آینده بسیار مهم خواهد بود. ما اکنون مسئول آنچه در غزه در مورد اجرای توافق می‌گذرد هستیم. ما تصمیم گیرنده خواهیم بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->