به گزارش شهرآرانیوز، آرون بلیک خبرنگار شبکه سیانان با انتشار تصویری از نتیجه یک نظرسنجی موسسه تحقیقاتی نورک و خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره شیوه مدیریت مسلئه فلسطین از سوی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا نوشت: به نظر نمیرسد ترامپ افزایش محسوسی در میزان محبوبیت کلی خود در زمینه توافق آتشبس غزه کسب کرده باشد.
به گفته خبرنگار سیانان، ترامپ در موضوع رژیم صهیونیستی و فلسطین شاهد بهبود اندکی در میزان محبوبیت خود بود، اما حتی این میزان نیز چشمگیر به نظر نمیرسد.
ترامپ همچنین در زمینه عملکرد کلی ریاستجمهوری، مهاجرت، اقتصاد و مراقبتهای بهداشتی وضعیت خوبی ندارد و بیشتر مردم آمریکا از او ناراضی هستند.
ترامپ ۸ اکتبر اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و حماس بر سر اولین مرحله برنامه ۲۰ مادهای پیشنهادی او در ۲۹ سپتامبر برای برقراری آتشبس در غزه، آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در ازای آزادی ۲ هزار تن از زندانیان فلسطینی و خروج تدریجی نظامیان صهیونیست از کل نوار غزه به توافق رسیدهاند.
مرحله دوم این طرح خواستار ایجاد یک سازوکار حاکمیتی جدید برای اداره غزه بدون مشارکت حماس، تشکیل یک نیروی امنیتی متشکل از فلسطینیها و نیروهای کشورهای عربی و اسلامی و «خلع سلاح» حماس را پیشبینی میکند.
آتشبس در غزه و عقبنشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیینشده از ۱۰ اکتبر آغاز شد. آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمینهای شمال رهسپار شدند. اگرچه پس از تبادل اسرا و زندانیان، رژیم صهیونیستی اقدام به نقض آتشبس کرده و امروز نقاطی در غزه را هدف حملات هوایی قرار داد.
با این حال، رژیم صهیونیستی طی دو روز گذشته با بمباران حدود ۱۰۰ نقطه در غزه، آتشبس را نقض کرده است.
منبع: ایسنا