اختصاص ۵۱ درصد تسهیلات بانک مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تکلیف متقاضیان وام‌های بانک آینده چه می‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۵ آبان ۱۴۰۴) | موتور معاملات بازار خودرو خاموش شد بررسی قیمت امروز انواع سکه پارسیان (۵ آبان ۱۴۰۴) بازار طلا و دلار در روز‌های آینده به کدام سمت کشیده می‌شود؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید انواع وانت نیسان زامیاد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول عشایر خراسان رضوی ۱۳.۵ درصد گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند هدف از افزایش سرمایه ۴۱۲ هزار میلیارد تومانی بانک ملی و ملت چه بود؟ صعود بورس به کانال ۳.۱ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ آبان ۱۴۰۴) اطلاعیه صندوق ضمانت سپرده‌ها درباره خرید سهام از سهامداران بانک آینده قیمت امروز گل زعفران چقدر است؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) طلا را امروز در بازار مشهد گرمی چند بخریم؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴ دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران برگزار شد | تولید ۲۶۰ تن زعفران طی سال زراعی ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هشدار بانک مرکزی به بانک‌های متخلف | بانک‌های ناتراز منحل می‌شوند باوجود ورود بخشی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار ملک، بازار مسکن همچنان در رکود است پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان سال آینده میلادی (۵ آبان ۱۴۰۴) | بازار طلا در ایران درگیر رکود و کاهش تولید شده است تنش‌زدایی میان آمریکا و چین قیمت بیت‌کوین را افزایش داد (۵ آبان ۱۴۰۴) افزایش قیمت خودروها، رکود بازار را به پایان رساند؟ تعرفه قبوض گاز اصلاح می‌شود (۵ آبان ۱۴۰۴) خبری جدید از میزان سهمیه‌بندی بنزین برای هر خودرو | سوخت بر اساس پیمایش اختصاص می‌یابد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ آبان ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز چند؟ ریزش قابل‌توجه اونس جهانی طلا در واکنش به توافق تجاری آمریکا و چین (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال عمان، دینار کویت و لیر ترکیه چند؟ ویدئو | وزیر اقتصاد آینده بورس را پیش‌بینی کرد اعتبارات ارزش افزوده در خراسان رضوی ۲۹ درصد افزایش یافت پس از گذشت ۵ ماه، چهارشنبه عرضه اولیه داریم (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۶۸۳۶۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴
رئیس اداره مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: ازجمله راهبرد‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت نام تجاری زعفران در سازمان جهانی است که اکنون در فاز دوم آن قرار داریم و یک علامت حاکمیتی بر زعفران استان خراسان رضوی درج خواهد شد که موضوعیت جهانی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سیامک اسلامی در دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران که صبح امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) با حضور جمعی از مسئولان استانی، مدیران بخش خصوصی و فعالان صنعت زعفران برگزار شد، اظهار کرد: مسئولیت ما ثبت و حمایت فوری از حقوق و دستاورد‌های زعفران‌کاران خراسان رضوی است و از بخش اختراعات گرفته تا حوزه علائم تجاری، حفظ اسرار تجاری و حمایت از زعفران‌کاران در رقابت‌های تجاری غیرمنصفانه، اداره مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تمام توان پای کار است تا تولیدکنندگان زعفران تحت حمایت کامل قانون باشند.

رئیس اداره مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: ازجمله راهبرد‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت نام تجاری زعفران در «سازمان جهانی مالکیت معنوی» یا همان WIPO است که اکنون در فاز دوم آن قرار داریم. هدف چیست؟ همان برنامه‌ای که برای فرش دستباف دنبال شد؛ در نتیجه آن، «COP» (مخفف فرش ایرانی) به ثبت جهانی رسید و سوء‌استفاده‌کنندگان آن در پروژه‌های تجاری خود ناکام ماندند. اکنون ما تجربیات ارزشمندی هم در این رابطه داریم و یک علامت حاکمیتی همچون سیب سلامت بر زعفران استان خراسان رضوی درج خواهد شد که موضوعیت جهانی خواهد داشت.

اسلامی با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی جنبش جهانی زعفران به پرچم‌داری فعالان اقتصادی خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر، یک سفر تمام‌عیار تجاری و فرهنگی آغاز شده است. واقعیت هم این است که زعفران می‌تواند مرجعی برای تولیدمحتوا در همه ساحت‌های مالکیت فکری باشد. چه‌بسیار اختراعات و ابداعاتی که در بخش‌های مختلف زنجیره تولید زعفران وجود دارد که موجب می‌شود محصول ایرانی، رقابت‌پذیری بسیار شاخصی در بازار‌های جهانی داشته باشد و زعفران را در صنعت نوشیدنی و صنایع غذایی فعال کند.

وی ادامه داد: دنیای امروز، دنیای فروش فرهنگ، داستان و مصادیق فرهنگی است. به همین دلیل، سازمان ثبت اسناد کشور تأکید دارد که هر نام تجاری با یک داستان و تولید فرهنگی پیوست شود تا توریسم زعفران را هم به اندازه فتح بازار‌های جهانی راه‌اندازی کند.

ماهیانه ۱۰ تن زعفران از کشور قاچاق می‌شود

غلامرضا میری، رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی هم در این مراسم از برخی اظهارنظر‌های غیرکارشناسی گلایه کرد و گفت: برخی می‌گویند در شرایطی که گردش جهانی بازار زعفران به بیش از ۸ میلیارد دلار می‌رسد، سهم ایران فقط حدود ۴۵۰ میلیون دلار است؛ درحالی‌که این حرف‌ها غیرکارشناسی است و اگر ما لوازم آرایشی و بهداشتی، محصولات دارویی، صنایع نوشیدنی و صنعت غذا و دارو راهم در نظر بگیریم، سهم کشورمان بسیار بیشتر از این مقدار است.

وی بیان کرد: اگرچه ظرفیت بسته‌بندی ۷۰۰ تن زعفران در کشور وجود دارد، اما از آنجا که عمده مصرف زعفران استحصال‌شده ما در حوزه صنایع و به‌صورت عمده است، ما هیچگاه نمی‌توانیم از حداکثر ظرفیت بسته‌بندی خرد استفاده کنیم؛ مگر اینکه بهره‌وری برداشت از هر هکتار زمین زراعی و به‌تبع آن تولید کلی زعفران افزایش پیدا کند.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی تصریح کرد: سخت‌گیری‌هایی که امروز وجود دارد و صادرکنندگان ملزم شده‌اند ارز حاصل از صادرات را به سامانه «نیما» و تالار دوم عرضه کنند، باعث شده تا قاچاق زعفران قوت بگیرد. همین الان، ماهیانه ۱۰ تن زعفران از کشور قاچاق می‌شود و نشانه مصداقی آن نیز ثبت رکورد ۳۲۵ تن صادرات زعفران به ۴۷ کشور جهان در سال ۱۳۹۶ است درحالی‌که امسال این آمار به صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا تغییر پیدا کرده است؛ معنای آن چیست؟ اینکه قاچاقچیان به‌تدریج جای صادرکنندگان را اشغال کرده‌اند و همین فعالیت حتی به جایگاه زعفران ایرانی در بازار جهان آسیب می‌زند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->