سرخط خبرها

ساپینتو به استقلالی‌ها پاداش داد

  • کد خبر: ۳۶۸۴۲۷
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
ساپینتو به استقلالی‌ها پاداش داد
تمرینات استقلال پس از چند بازی پرفشار تعطیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با تصمیم کادر فنی، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال تعطیل شد تا بازیکنان پس از چند روز فشرده و پرفشار، فرصتی برای استراحت و ریکاوری داشته باشند.

این تصمیم با صلاحدید ریکاردو ساپینتو اتخاذ شد تا بازیکنان بتوانند خستگی ناشی از دیدار‌های اخیر خود در لیگ و آسیا را پشت سر بگذارند و با انرژی بیشتری آماده تمرینات بعدی شوند.

آبی‌پوشان پایتخت روز گذشته در هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر موفق شدند در ورزشگاه پارس شیراز با نتیجه قاطع ۳ بر صفر تیم فجر سپاسی شیراز را شکست دهند.

این سومین پیروزی متوالی استقلال بود که علاوه بر تداوم روند صعودی تیم، باعث شد شاگردان ساپینتو با تفاضل گل بهتر نسبت به رقبا در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار بگیرند. این برد روحیه‌بخش باعث شده فضای مثبتی در اردوی استقلال حاکم باشد و بازیکنان با انگیزه بالایی روز‌های آینده را دنبال کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، دور جدید تمرینات استقلال از فردا در کمپ ناصر حجازی آغاز خواهد شد تا شاگردان ساپینتو آماده دیدار هفته نهم خود مقابل آلومینیوم اراک شوند.

پس از آن، آبی‌پوشان راهی اردن می‌شوند تا در دور چهارم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الوحدات بروند. این مسابقه آخرین بازی استقلال پیش از تعطیلات فیفا دی است و سرمربی پرتغالی قصد دارد با بررسی شرایط بازیکنان، بهترین ترکیب ممکن را برای ادامه مسیر لیگ و رقابت‌های آسیایی در نظر بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->