وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی دیدار وزیر خارجه کره شمالی با پوتین + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) وضعیت اضطراری در جنوب سرزمین‌های اشغالی پس از ۲ سال لغو شد انفجار خودروی بمب‌گذاری شده نزدیک مقر امنیت داخلی سوریه + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی: برای وادار کردن روسیه به آتش‌بس، تحریم کافی نیست حمله سایبری به داده‌های سامانه آهنین رژیم صهیونیستی (۵ آبان ۱۴۰۴) محدودیت‌های ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها اعلام شد | مسئولان اجرایی برای نامزدی باید استعفا دهند سفیر چین در تهران: اقدام سه کشور اروپایی برای اجرای اسنپ‌بک غیرسازنده است | پکن تمایل دارد توافقات انجام‌شده با تهران را اجرایی کند وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است
سرخط خبرها

معاون وزیر امور خارجه روسیه: به آمریکا درباره رزمایش‌های راهبردی روسیه اطلاع داده‌ایم

  • کد خبر: ۳۶۸۴۴۷
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
معاون وزیر امور خارجه روسیه: به آمریکا درباره رزمایش‌های راهبردی روسیه اطلاع داده‌ایم
معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز دوشنبه با اشاره به آزمایش موشک هسته‌ای قدرتمند کشورش تأکید کرد که مسکو به توافق با ایالات متحده برای اطلاع‌رسانی درباره رزمایش‌های راهبردی عمل می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سرگئی ریابکوف» روز دوشنبه و در پاسخ به اینکه آیا روسیه درباره استفاده از موشک کروز هسته‌ای بوروستنیک روسیه در رزمایش‌های اخیر به ایالات متحده اطلاع داده است یا خیر، گفت: روسیه کاملا به مفاد توافق‌های دوجانبه با ایالات متحده در مورد پرتاب موشک‌های بالستیک و رزمایش‌های راهبردی پایبند است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که این موشک آزمایش نهایی را با موفقیت پشت سر گذاشته و آن را یک سلاح منحصر‌به‌فرد خواند. «والری گراسیموف» رئیس ستاد کل ارتش روسیه هم گفت که این موشک در یک پرواز آزمایشی در ماه اکتبر، ۱۴۰۰۰ کیلومتر (۸۷۰۰ مایل) پرواز کرده است.

ریابکوف به خبرنگاران گفت: ما کاملا مطابق با مفاد دو توافق‌نامه تخصصی عمل می‌کنیم که دهه‌هاست از ثبات راهبردی حمایت می‌کنند. اولی توافق‌نامه‌ای در مورد اطلاع‌رسانی متقابل در مورد پرتاب موشک‌های بالستیک و دومی توافق‌نامه‌ای در مورد اطلاع‌رسانی در مورد رزمایش‌های راهبردی بزرگ است. کارشناسان با جزئیات آشنا هستند، اما من به شما اطمینان می‌دهم که ما از الزامات این دو سند منحرف نخواهیم شد.

معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا روسیه آماده است موشک بوروستنیک را تحت محدودیت‌های نیو استارت (پیمان جدید کاهش تسلیحات استراتژیک) به حساب آورد، گفت که این سوال فعلا انتزاعی و نظری است.

پیش از این، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا اعلام موشک جدید می‌تواند روابط بین روسیه و ایالات متحده را تحت تأثیر قرار دهد، گفت: «هیچ چیزی وجود ندارد که بتواند یا باید روابط بین مسکو و واشنگتن را تحت تأثیر قرار دهد.»

سرگئی ریابکوف همچنین اشاره کرد که از تماس‌های بین قانونگذاران روسیه و آمریکا حمایت می‌کند، اما هنوز راه درازی در پیش است.

معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: «ما مدت‌هاست که از سرگیری تماس‌ها بین نهاد‌های قانونگذاری کشورهایمان حمایت می‌کنیم. از طرف روسیه نیز رویکرد مشابهی وجود دارد، ما از این واقعیت که برخی سیگنال‌ها از آن طرف وجود دارد، استقبال می‌کنیم، اما هنوز بین سیگنال‌ها و اجرای آنها فاصله مشخصی وجود دارد. روسیه از هرگونه تماس، از جمله در کشور‌های ثالث، در صورتی که برای طرف آمریکایی راحت‌تر باشد، استقبال می‌کند. ما آماده پذیرش همکارانمان در اینجا خواهیم بود. به نظر من، در صورت وجود اراده سیاسی، می‌توان بر شرایط پیرامون گنجاندن متقابل اعضای کنگره و مجلس فدرال روسیه در فهرست‌های ممنوعه غلبه کرد. ما همچنین در تماس‌های خود با آمریکایی‌ها از این موضوع حمایت می‌کنیم.»

این مقام همچنین گفت که روسیه به دنبال پاسخی از سوی ایالات متحده به پیشنهاداتش برای از سرگیری سفر‌های هوایی است. به گفته او، مسکو همچنین خواستار بازگشت بی‌قید و شرط اموال توقیف‌شده غیرقانونی است که با مصونیت دیپلماتیک محافظت می‌شوند.

ریابکوف همچنین اشاره کرد که روسیه در مورد ونزوئلا با ایالات متحده در تماس نیست. ریابکوف در پاسخ به سوالی به خبرنگاران گفت: «نه با آمریکایی‌ها.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->