وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی دیدار وزیر خارجه کره شمالی با پوتین + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) وضعیت اضطراری در جنوب سرزمین‌های اشغالی پس از ۲ سال لغو شد انفجار خودروی بمب‌گذاری شده نزدیک مقر امنیت داخلی سوریه + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی: برای وادار کردن روسیه به آتش‌بس، تحریم کافی نیست حمله سایبری به داده‌های سامانه آهنین رژیم صهیونیستی (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است

  • کد خبر: ۳۶۸۴۶۸
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تأکید بر نقش زیرساخت‌های ارتباطی در تحول نظام آموزشی کشور، گفت: در گام نخست این پروژه ملی، اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری دستور کار قرار دارد. اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری صرفاً یک اقدام فنی نیست؛ بلکه گامی اساسی برای تحقق «عدالت آموزشی» و هوشمندسازی مدارس است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدستار هاشمی در آیین رونمایی از پروژه ملی فیبر نوری که در هتل المپیک تهران و با حضور دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری و جمعی از معاونان، مدیران و کارشناسان بخش ارتباطات کشور برگزار شد، اجرای این پروژه با همراهی «خانواده ارتباطات» را گامی مهم در راستای تحقق شعار دولت دانست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تعمد داریم از واژه «خانواده ارتباطات» به جای «وزارت ارتباطات» استفاده کنیم تا مفهوم «وفاق» معنا و عینیت یابد.

هاشمی با اشاره به خصوصی‌سازی مخابرات در سال ۱۳۸۸ یادآور شد: در این سال‌ها به دلایل مختلف، اختلافی میان دو مجموعه شکل گرفته بود و از آنجا که متضرر اصلی این اختلاف مردم بودند، از ابتدای دولت با رویکرد وفاق، تصمیم گرفتیم این روند را تغییر دهیم. در همین راستا، از حضور مدیرعامل مخابرات در جلسات شورای معاونان وزارتخانه بهره بردیم و امروز در عرصه‌های مختلف شاهد برکات این نگاه هستیم.

وی با اشاره به شرایط جنگ تحمیلی دوازده‌روزه که در آن ارتباطات به عنوان ضامن امنیت روانی مردم بدون وقفه برقرار بود، نقش شرکت مخابرات را در این زمینه مهم توصیف کرد و افزود: امروز، پس از یک قرن استفاده از فناوری سیم مسی، برای پاسخ به نیاز‌های روزافزون مردم، جشن عبور از سیم مسی به فیبر نوری را برگزار می‌کنیم و امیدواریم فواید این مهاجرت، از جمله افزایش سرعت دسترسی، برای همه مردم نمایان شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر مبانی علمی اجرای طرح گفت: برای این مهاجرت مطالعات گسترده‌ای انجام شده است. این مسیر در بسیاری از کشور‌های پیشرفته طی بازه زمانی ۷ تا ۱۵ سال طی شده و با توجه به پیچیدگی‌های فراوان پروژه، برای حفظ ارتباطات مردم، روند گذار از مس به فیبر تا زمان تکمیل دایری کامل شبکه فیبر نوری بر بستر مسی ادامه خواهد داشت تا رضایت مردم جلب و از بروز اختلال جلوگیری شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: هدف این پروژه تنها توسعه سرعت نیست، بلکه دغدغه اصلی کشور در حوزه ارتباطات آن است که با افزایش سرعت و کیفیت، سایر بخش‌ها نیز به حرکت درآیند و رشد متوازن حاصل شود.

وی با تأکید بر اینکه وفاق به معنای انحصار و اقدام بدون قاعده نیست، افزود: ما خانواده‌ای واحد هستیم که در کنار هم تلاش می‌کنیم و در این مسیر به نگاهی هم‌افزا نیاز داریم تا از تمام ظرفیت‌های کشور به بهترین شکل استفاده شود. امید داریم با همکاری همه بازیگران عرصه ارتباطات، این هدف بزرگ محقق شود.

دنیای بدون ارتباطات قابل تصور نیست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه «دنیای بدون ارتباطات قابل تصور نیست» اظهار کرد: ارتباطات در تمام شئون زندگی بشر سایه افکنده است. اتفاقی که امروز رقم خورد، نقطه‌عطفی تاریخی است که پس از صد سال استفاده از فناوری سیم مسی، مسیر آینده ارتباطات کشور را ریل‌گذاری می‌کند.

به گفته هاشمی، مقاومت از جنس کوه در برابر فناوری محکوم به شکست است؛ همانطور که در این مسیر، سیم مسی در برابر فناوری سر تسلیم فرود آورد.

وزیر ارتباطات با تأکید بر نقش زیرساخت‌های ارتباطی در تحول نظام آموزشی کشور، گفت: در گام نخست این پروژه ملی، اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری دستور کار قرار دارد. اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری صرفاً یک اقدام فنی نیست، بلکه گامی اساسی برای تحقق «عدالت آموزشی» و هوشمندسازی مدارس، دسترسی برابر دانش‌آموزان به فرصت‌های یادگیری و ارتقای کیفیت آموزش در سراسر کشور است.

وی پروژه ملی گذار از «سیم مسی به فیبر نوری» که در همایش ملی مخابرات به‌طور رسمی افتتاح شد، موجب بازگشت پویایی و نشاط به خانواده ارتباطات دانست و تصریح کرد: این اقدام تحول‌آفرین، نقطه آغازی برای شکوفایی بیشتر در عرصه ارتباطات کشور خواهد بود و ثمرات آن در آینده‌ای نزدیک به شکل اتفاقات خوشایند برای مردم عزیز که شایسته بهترین‌ها هستند، نمایان می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->