بهرام افشاری با «سمسار» روی صحنه می‌رود راز مضمون شعرهای افشین علا از زبان خودش واکنش جنجالی کارگردان پیرپسر به انتخاب فیلم‌ اسکار + عکس نگاهی به شکست‌های یک سال اخیر سریال‌ها دلنوشته بهنوش طباطبایی برای نقشش در سووشون حرکت تازه سینمای ایران برای تجلیل از هنرمندان وطن‌دوست از پوستر جدید «شفرونی» رونمایی شد + عکس و جزئیات چرا کودک ایرانی پای انیمیشن خارجی می‌نشیند؟ | انتقاد نادر سلیمانی از انیمیشن‌ها ویدئو | تقابل جبلی و اسعدیان در انتخاب نماینده ایران در اسکار روایت تازه صدا و سیما از نصف جهان | نگاهی به آنچه در «ایران جان» گذشت چرا «علت مرگ: نامعلوم» به‌عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب شد؟ سانس اختصاصی برای مخاطبان نابینا در جشنواره فیلم کوتاه تهران رویداد «قصه شهر ایران» با روایت نبرد ۱۲ روزه برگزار می‌شود + فراخوان صدرنشینی دوباره فیلم جکی چان در مقابل انبوه رقبا رابرت ردفورد، بازیگر اسطوره‌ای هالیوود، درگذشت + علت مرگ فراخوان جشنواره ملی فیلم و تئاتر «لوتوس» منتشر شد اکران فیلم «مجنون» پس از ۲ سال وقفه
سرخط خبرها

برندگان جایزه ادبی «هوگو» آنلاین معرفی شدند

  • کد خبر: ۳۶۹۶۷
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
برندگان جایزه ادبی «هوگو» آنلاین معرفی شدند
برندگان هفتاد و هشتمین مجمع علمی-تخیلی جهان، جایزه «هوگو ۲۰۲۰» امروز اول اوت برابر با ۱۱ مرداد ۹۹، به دلیل شیوع کرونا، طی یک مراسم آنلاین معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی جوایز هوگو،  خاطره‌ای به نام امپراتوری (A Memory Called Empire) اثر آرکادی مارتین جایزه هوگو برای بهترین رمان سال را به دست آورد و داستان این‌طور جنگ زمان را از دست می‌دهی (This Is How You Lose the Time War) به قلم امل المحتار و مکس گلدستون برنده جایزه بهترین رمان کوتاه شد.

جایزه هوگو برای بهترین رمان بسیار کوتاه (ناولت) به پوست اضطراری (Emergency Skin) نوشته ان.  کی جمیسین رسید و داستان به عنوان آخرین چیزی که ممکن است بدانم (As the Last I May Know) نوشته اس. ال. هوانگ جایزه بهترین داستان کوتاه را از آن خود کرد. جایزه هوگو برای بهترین مجموعه داستانی نیز برای مجموعه رمان‌های فضای گسترده (The Expanse) به جیمز اس. ای. کوری رسید.

رکوردشکنی نویسنده رنگین پوست

ان. کی. جمیسن نویسنده سیاه‌پوست آمریکایی امسال برای چهارمین بار موفق به دریافت جایزه ادبی هوگو شد و رکورد جدیدی را به نام خود ثبت کرد. وی در سال ۲۰۱۸ با کتاب آسمان رنگی برای بار سوم موفق به دریافت این جایزه ارزشمند شد و رکوردی تاریخی برجای گذاشت. تاکنون تنها یک نویسنده موفق به دریافت دو جایزه هوگو به صورت پیاپی شده و جمیسین تنها نویسنده‌ای است که چهار جایزه هوگو را در کارنامه خود دارد.  

جایزه هوگو  قدیمی‌ترین و مهمترین جوایز در زمینه داستان‌نویسی در ژانر علمی-تخیلی و فانتزی به شمار می‌رود که به افتخار هوگو گرنزبک (Hugo Gernsback) بنیان‌گذار نخستین مجله علمی-تخیلی جهان و یکی از پدران این ژانر به این اسم نام‌گذاری شده‌است. این جایزه از سال ۱۹۵۵ هر ساله توسط مجمع جهانی علمی-تخیلی وورلدکان (Worldcon) اعطا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->