پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رئیس جمهور کلمبیا: غزه پایتخت مقاومت در جهان است فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری بازدید کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) همراهی ترکیه با تحریم‌های جدید غرب علیه روسیه حمله توپخانه ارتش اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
سرخط خبرها

اخلاقی امیری: احیای کشف‌رود، نجات آینده اقتصادی و اجتماعی مشهد است

  • کد خبر: ۳۶۹۸۰۲
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
اخلاقی امیری: احیای کشف‌رود، نجات آینده اقتصادی و اجتماعی مشهد است
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه مشهد باچالش‌های مختلفی مواجه است که رفع آنها نیاز به یک همت ملی وعزم واراده ویژه دارد گفت: احیای کشف‌رود، نجات آینده اقتصادی و اجتماعی مشهد است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی در نطق سالیانه خود در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: کلانشهر مشهد مقدس که به‌واسطه وجود مضجع منور رضوی متعلق به همه ایرانیان و مسلمانان وشیعیان جهان است، امروزه باچالش‌های مختلفی مواجه است که رفع آنها نیاز به یک همت ملی وعزم واراده ویژه دارد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حاشیه نشینی یکی از مهمترین چالش‌های جهانشهر مشهد مقدس است که بواسطه حاشیه نشینی حدودیک سوم جمعیت این کلانشهر نیازبه همراهی و مشارکت ومساعدت همه مسئولان دغدغه‌مند کشور دارد.

وی با بیان اینکه حل مشکل حاشیه نشینی صرفا باساخت مسکن، پل و مسجد میسر نیست، تاکید کرد: باید به مردم انقلابی این مناطق اعتماد کرد و فرصت رشد و ارتقای همه جانبه را برای آنها فراهم نمود.

امروز کشف رود باعث رنج و مشقات فراوان برای اهالی ساکن در اطراف آن است

اخلاقی با اشاره به معضل دیرینه شهر مشهد باعنوان کشف رود، گفت: رودخانه‌ای که باید مسیر آرامش و تفریح وثبت خاطرات خوش برای مشهدی‌ها باشد سالهاست باورود بی رویه فاضلاب شهری و آلودگی‌های زیست محیطی مختلف آرامش را از مردم مشهد گرفته و باعث رنج و مشقات فراوان برای اهالی ساکن در اطراف این رود تاریخی شده است.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: امروز احیای کشف رود تنها یک پروژه زیست محیطی نیست بلکه یک پروژه ملی برای حل معضل دیرینه حاشیه نشینی در دومین کلانشهر ایران عزیز است.

وی با تاکید براینکه احیای کشف رود تنها نجات یک رودخانه بیمار نیست بلکه نجات آینده اقتصادی و اجتماعی بخش اعظمی از کلانشهر مشهد مقدس است، خاطرنشان کرد: ایجاد پارک‌های رودخانه‌ای، جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و تعریف پروژه‌های اقتصادی مختلف و همچنین راه اندازی بازارچه‌های محلی می‌تواند رونق اقتصادی را به این منطقه مهم ازشهر مشهد برگرداند و آن را به مقصد مکمل برای زائران علی بن موسی الرضا (ع) تبدیل کند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس گفت: در جهان پرآشوب امروز آنچه تمدن هارا جاودانه می‌کند، قدرت نرم واصالت فرهنگی است. امروز غرب درباتلاق مادی‌گری گرفتار شده و آخرین دست و پای خود را می‌زند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه اینبار دشمن شکست خورده با گلوله‌های ناهنجاری فرهنگی و جنگ نرم به میدان آمده است تاقلب وذهن جوان ما را تسخیر کند، افزود: فرهنگ، نرم افزار هدایتگر سخت افزار‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است و اقتصاد بدون فرهنگ خودباوری و قناعت به رانت وتجمل می‌گراید. ازسوی دیگر هم سیاست بدون فرهنگ ایثار و استکبار ستیزی به قدرت طلبی و سازشکاری می‌رسد وقانون بدون فرهنگ مسئولیت پذیری، روی کاغذ خواهد ماند.

متاسفانه فرهنگ برای بسیاری از دستگاه‌ها یک دغدغه درجه چندم شده است

اخلاقی با گلایه از اینکه متاسفانه فرهنگ برای بسیاری از دستگاههایک دغدغه درجه چندم شده است، تصریح کرد: بودجه ناچیز، برنامه ریزی سطحی وپراکندگی نهاد‌های فرهنگی، بزرگترین ضربه را به پیگیر انقلابی وارد می‌کند؛ لذا زمان آن رسیده است که با وحدت، همدلی وهم افزایی، تمام ظرفیت کشور رابرای مقابله هوشمندانه‌باهجوم خزنده دشمن بسیج کنیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه اگر دیروز نفت سرمایه ملی بود، امروز فرهنگ دانش بنیان، بزرگترین سرمایه و تضمین کننده عزت ماست، یادآورشد:این فرهنگ به معنای نهادینه کردن این باور است که راه حل هر مشکلی در دانش و نوآوری نهفته است وما باید ازمصرف زدگی صرف به سمت خلاقیت وتولید ارزش افزوده حرکت کنیم تا مشکلات اقتصادی حل گرددواین امر محقق نمیگردد مگر باتغییر نگرش درنظام آموزش و پرورش فرزندان پرسشگر خلاق.

وی تاکید کرد: تصویب قوانین حمایتی پایدار برای نخبگان و فعالیت دانش بنیان هاوایجاد پیوند ناگسستنی بین صنعت، دانشگاه ودولت از مهمترین مسایل این حوزه است که باید مدنظر قرار گیرد.

اخلاقی با اشاره به اینکه بودجه فرهنگی بودجه مصرفی نیست بلکه بودجه سرمایه گذاری است، افزود: تزریق منابع به فرهنگ در حقیقت ایجاد بستر برای بهره وری تمام بخش‌های دیگر است. اگربناداریم مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور حل شود، تنها راه حل آن نهادینه کردن فرهنگ صحیح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->