زندگی در گورستان‌های غزه در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود
سرخط خبرها

محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید

  • کد خبر: ۳۷۰۱۴۹
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵
محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید
نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که میزان رضایت از عملکرد رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش رسیده و تنها ۳۷درصد از آمریکایی‌ها از عملکرد او رضایت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، نظرسنجی تازه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» و مؤسسه «اس‌اس‌آراس» نشان می‌دهد که میزان رضایت مردم آمریکا از عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور در دومین دوره ریاست‌جمهوری اش به ۳۷ درصد کاهش یافته است، در حالی که ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کرده‌اند از عملکرد او ناراضی هستند.

این تغییر قابل‌توجهی نسبت به نظرسنجی پیشین سی‌ان‌ان در ماه ژوئیه است که در آن ۴۲ درصد عملکرد ترامپ را تأیید و ۵۸ درصد آن را رد کرده بودند. در ماه آوریل نیز ۴۱ درصد موافق و ۵۹ درصد مخالف بودند، و در ماه مارس ۴۵ درصد تأیید و ۵۴ درصد مخالفت داشتند. در میانه فوریه، در آغاز دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، میزان رضایت عمومی از او ۴۷ درصد و نارضایتی ۵۲ درصد گزارش شده بود.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که میزان تأیید عملکرد ترامپ به پایین‌ترین سطح خود از زمان حمله به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱ نزدیک شده است؛ زمانی که تنها ۳۴ درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد او را تأیید کرده بودند.

بر اساس گزارش سی‌ان‌ان، کاهش محبوبیت ترامپ در میان گروه‌های مختلف اجتماعی به‌ویژه جوانان، سالمندان، رنگین‌پوستان و اقشار کم‌درآمد مشهود است. در میان آمریکایی‌های ۱۸ تا ۳۴ سال، میزان رضایت از او از فوریه تاکنون ۱۲ درصد کاهش یافته و به ۲۹ درصد رسیده است. در گروه سنی ۳۵ تا ۴۹ سال، این میزان با افت ۱۴ واحدی به ۳۵ درصد رسیده و در میان سالمندان بالای ۶۵ سال نیز به ۳۹ درصد کاهش یافته است. تنها در گروه سنی ۵۰ تا ۶۴ سال، این شاخص تقریباً ثابت مانده و در سطح ۴۶ درصد قرار دارد.

همچنین محبوبیت ترامپ در میان رنگین‌پوستان با ۱۴ واحد کاهش به ۲۲ درصد رسیده، در حالی که در میان سفیدپوستان کاهش ۹ واحدی به ۴۶ درصد گزارش شده است. میان افرادی که کمتر از ۵۰ هزار دلار در سال درآمد دارند، رضایت از ترامپ از ۴۵ درصد به ۳۱ درصد سقوط کرده و در میان کسانی که بیش از ۵۰ هزار دلار درآمد دارند، از ۴۹ درصد به ۴۱ درصد کاهش یافته است.

در میان گروه‌های سیاسی نیز بیشترین افت در میان رأی‌دهندگان مستقل مشاهده می‌شود؛ تنها ۲۸ درصد از آنان عملکرد ترامپ را تأیید کرده‌اند، در حالی که این رقم در فوریه ۴۳ درصد بود. در میان جمهوری‌خواهان، میزان رضایت با کاهش اندک ۴ واحدی به ۸۴ درصد رسیده و در میان دموکرات‌ها تنها ۳ درصد از عملکرد او حمایت کرده‌اند، که نسبت به ۱۱ درصد در فوریه کاهش یافته است.

این نظرسنجی بین روز‌های ۲۷ تا ۳۰ اکتبر و با مشارکت ۱۲۴۵ نفر انجام شده و حاشیه خطای آن ۳.۱ درصد اعلام شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->