اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

برق برای نخستین بار از مواد عادی عبور کرد

  • کد خبر: ۳۷۰۲۳
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
برق برای نخستین بار از مواد عادی عبور کرد
محققان برای نخستین بار توانسته اند با استفاده از الکتریسیته خاصیت مغناطیسیم را در موادی که به طور معمول این ویژگی را ندارند، تغییر دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دستاورد گامی مهم در توسعه تجهیزات الکترونیکی از مواد عادی است که در غیر این صورت کارآمد نیستند.

به عبارت ساده خاصیت فرومغناطیسی هنگامی در مواد ایجاد می‌شود که بخش اعظم الکترون‌ها در اتم هایشان در یک جهت حرکت کنند. در مواد غیر مغناطیسی، الکترون‌ها معمولا زوج تشکیل می‌دهند و جهت حرکت اتم‌های مخالف میدان مغناطیسی را از بین می‌برد.

به طور طبیعی تعداد اندکی از مواد فرومغناطیسی هستند. این خاصیت به طور معمول در آهن، کبالت و نیکل و همچنین آلیاژ‌های آن‌ها وجود دارد. به همین دلیل مهندسان مواد اندکی برای توسعه دستگاه‌های الکترونیکی در اختیار دارند.

اما اکنون محققان دانشگاه مینه سوتا توانسته اند مغناطیسیم را در ماده‌ای به نام پیریت (سولفید آهن) به وجود بیاورند که در حال معمول این خاصیت را ندارد.

محققان در این پژوهش از روشی به نام «electrolyte gating» استفاده کردند. آن‌ها نخست پیریت را در تماس با یک الکترولیت قرار دادند.

در مرحله بعد الکتریسیته به میزان یک ولت به این ترکیب وارد کردند. این امر مولکول‌هایی که در مناطق تماس الکترولیت و پیریت قرار داشتند را به طور مثبت شارژ کرد و به این ترتیب یک نیروی مغناطیسی قابل اندازه گیری به وجود آمد. به محض آنکه ولتاژ قطع شد، خاصیت مغناطیسی ماده نیز از بین رفت.

این روش در تولید محصولات الکترونیکی بسیار کارآمد است. این تحقیق در ژورنال «ساینس ادونسز» منتشر شده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->