وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: دشمن موضوع قرارداد ایران و چین را تحریف کرد

  • کد خبر: ۳۷۳۹۶
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
وزیر کشور: دشمن موضوع قرارداد ایران و چین را تحریف کرد
رحمانی‌فضلی درباره حواشی به‌وجود آمده پیرامون قرارداد بلندمدت بین ایران و چین، گفت: رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند و مباحثی مانند واگذاری جزایر، فروش برخی مناطق و یا چاه‌های نفت را مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر کشور گفت: متأسفانه در فضای رسانه‌ای خارج از کشور و رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند.

عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: امروز جلسه پنجاه و چهارم ستاد هماهنگی اطلاع‌رسانی اقتصادی را داشتیم و این جلسه، طبق مصوبه سران قوا در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی آخرین جلسه است، اگر ادامه فعالیت این ستاد فردا تمدید شود، فعالیت ما در این ستاد ادامه می‌یابد و اگر هم تمدید نشود ما موظف بودیم که کارمان را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه امروز کمیته‌های مختلف گزارش مفصلی از عملکرد دو ساله خود ارائه دادند، افزود: کمیته قضایی که اقدامات بسیار موثری انجام داده بود، گزارش خود را ارائه کرد و مدیریت خوبی در فضای رسانه‌ای از لحاظ حقوقی انجام شد و در این ستاد نه روزنامه‌ای و نه سایتی بسته شد و نه بازداشتی داشتیم. با توجه به هماهنگی، همکاری، درک و فهم درستی که در رسانه‌های ما وجود دارد، همواره به توصیه‌ها توجه داشتند و اگر مواردی احساس کردیم که خارج از روال مصوب است، با تذکر جزئی حل شد.

وزیر کشور گفت: کمیته رسانه‌ای گزارش مفصلی از عملکرد رسانه‌ها داد و کمیته محتوایی و عملیات روانی نیز گزارش خوبی ارائه کردند که قابل قبول بود.

رحمانی‌فضلی تصریح کرد: در این مدت دو سال بیش از هزار مصوبه داشتیم که تمام آن مصوبات اجرایی شده و امروز مجددا مقرر شد تلاش کنیم با اولویت پیش‌گیرانه در مسائل اقتصادی بتوانیم فضا را به‌گونه‌ای پیش ببریم که مانع بهره‌برداری و سوءاستفاده رسانه‌های معاند از فضای کشور باشد. در این مدت دو سال بیش از هفتاد درصد مصوبات این ستاد مبتنی بر بحث پیشگیری بوده و تلاش می‌کنیم بتوانیم آن بخش از مسائل اقتصادی که موجب نگرانی مردم می‌شود را به نهادهای اجرایی، دولت و مجلس به‌گونه‌ای منتقل کنیم که این نگرانی تشدید نشود.

وی با اشاره به اینکه امروز نظارت به عنوان مطالبه افکار عمومی مطرح شد، بیان کرد: درباره نظارت بر قیمت‌ها گزارش‌های خوبی دادند و کار خوبی هم صورت گرفته و کارگروه‌های متشکل از قوای مختلف اقدامات مناسبی در این زمینه انجام می‌دهند.

وزیر کشور گفت: امروز همچنین گزارشی از منابع، اعتبارات و تسهیلاتی که قرار بوده به واحد‌های تولیدی داده شود مطرح شد و اتحادیه‌ها و صنوف نسبت به میزان و زمان تقدیم این کمک درخواست داشتند، هرچند این مبلغ ناقابل است و این به توان دولت برمی‌گردد ولی در خواست کردند اگر بشود این رقم بالا رفته و یا تسریع شود که مورد توجه قرار گرفت و منتقل خواهد شد.

رحمانی‌فضلی درباره حواشی به‌وجود آمده میان قرارداد بلندمدت بین ایران و چین تصریح کرد: متأسفانه در فضای رسانه‌ای خارج از کشور و رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند و مباحثی مانند واگذاری جزایر، فروش برخی مناطق و یا چاه‌های نفت را مطرح کردند و اینجا مطرح شد که رسانه‌ها در شفاف‌سازی این موضوع بیشتر فعالیت کنند.

وی ادامه داد: این قرارداد، توافق اولیه است و محورهای همکاری برای 25 سال در آن مطرح می‌شود و بعداً برای اجرایی شدن باید فرآیندهای قانونی خود را طی کند که یکی از این فرآیندها مصوبه مجلس خواهد بود که انجام می‌شود.

وزیر کشور گفت: امیدواریم در شرایط کرونایی که بر مسائل اقتصادی و معیشت مردم تأثیر دارد طوری عمل کنیم که واقعیت‌های موجود اقتصادی کشور را به مردم منتقل کنیم و مردم را به پشتیبانی دولت و این سیاست‌ها بیاوریم، تا بتوانیم همگی این مسائل را با هم حل کنیم.

رحمانی‌فضلی در پایان گفت: در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری بر این مسئله تأکید شد که باید امیدآفرینی و اعتمادسازی کرده، تولید و سرمایه‌گذاری را تشویق و خود را آماده کنیم تا بتوانیم از این شرایط خاص عبور کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->