بقائی: سفر رئیس بانک مرکزی به افغانستان سفر مهمی بود + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۶۳۰۴
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
بقائی: سفر رئیس بانک مرکزی به افغانستان سفر مهمی بود + فیلم
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه سفر رئیس بانک مرکزی به افغانستان سفر مهمی بوده است، گفت: رابطه ما با افغانستان به عنوان همسایه و دو کشوری که مرز‌های طولانی با هم داریم، از جهات مختلف اهمیت دارد.

اسماعیل بقائی در پاسخ به سئوال شهرآرانیوز با تأیید سفر رئیس بانک مرکزی به افغانستان، اظهار کرد: بله، این سفر خوب انجام شد. سفر مهمی است. قبل از آن، گفت‌و‌گو‌های خوبی بین حوزه دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و طرف‌های ذی‌ربط افغانستانی انجام شده بود.

او ادامه داد: رابطه ما با افغانستان به عنوان همسایه و دو کشوری که مرز‌های طولانی با هم داریم، از جهات مختلف اهمیت دارد. یکی از جنبه‌های مهم روابط دوجانبه ایران و افغانستان هم مباحث اقتصادی و تجاری است.

سخنگوی وزارت خارجه تأکید کرد: از گذشته، پیشنهاد‌هایی مطرح بوده برای اینکه بتوانیم با تقویت رفت‌وآمد‌های بین دو طرف مرز و ایجاد بازارچه‌های مرزی، تسهیل روند گمرکی و ارائه تسهیلات برای صادرات و واردات کالا در این مسیر را تقویت کنیم. سفر رئیس بانک مرکزی هم در همین چهارچوب بوده و با بخش دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه هم هماهنگی کامل در این زمینه وجود داشته و حتماً ادامه خواهد داشت.

اینجا ببینید:

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.