امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزاری رویداد تولید پوستر و اکران شهری به مناسبت سالگرد شهادت دکتر رئیسی و شهدای خدمت در مشهد از توس تا کوالالامپور | میزبانی رایزن فرهنگی ایران از فارسی‌آموزان مالزی روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

برنامه های شبکه دو سیما در عید غدیر خم

  • کد خبر: ۳۷۷۰۹
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
برنامه های شبکه دو سیما در عید غدیر خم
شبکه دو سیما به مناسبت عید غدیر خم، برنامه‌هایی برای مخاطبان این شبکه در نظر گرفته است که ویژه برنامه‌های «عیدانه» و «عید همدلی» بخشی از این برنامه‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین و چهارمین قسمت از برنامه زنده «زعفران» به تهیه‌کنندگی محمد سلوکی جمعه و شنبه (۱۷ و ۱۸ مرداد) ساعت ۱۰ صبح به مناسبت عید غدیر خم از شبکه دو سیما پخش می‌شود. 

برنامه «زعفران» صبح روز جمعه ۱۷ مرداد به مناسبت روز خبرنگار و گرامیداشت اهالی رسانه علاوه بر گفتگوهایی با خبرنگاران رسانه‌های مختلف در قالب میان‌برنامه، میزبان سودابه حسنی دخت گوینده خبر و حمیده عباسعلی؛ بانوی پرافتخار و کاراته‌کار  المپیکی خواهد بود. بخش ویژه «جشنواره تعاملی زعفران» نیز که به تولید محتوای طنز از سوی بینندگان اختصاص دارد در جدول پخش این برنامه قرار دارد.

در ویژه‌برنامه عیدانه «زعفران» هم که شنبه ۱۸ خرداد روی آنتن می‌رود، حجت‌الاسلام محمد شیخ‌الاسلامی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی تهران به عنوان مهمان حضور خواهد داشت.  اجرای این برنامه برعهده الهه پرسون است.

«عید همدلی» که با هدف حمایت از پویش میلیونی اطعام عید غدیر تولید شده محصول گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی است که به مناسبت اعیاد قربان تا غدیر هرشب حوالی ساعت ۲۳:۳۰ از این شبکه به روی آنتن می‌رود و به مناسبت عید غدیر به صورت ویژه‌ای پخش خواهد شد. این برنامه تا کنون میزبان چهره هایی چون کامران تفتی، امیر تاجیک، برزو ارجمند، محمدرضا علیمردانی، سپیده خداوردی، عباس غزالی، قاسم افشار، افسانه بایگان محمدرضا عیوضی، داریوش ارجمند و ... بوده است. 

برنامه «مثبت خانواده» نیز به مناسبت عید سعید غدیر خم جمعه ۱۷ مرداد به صورت ویژه‌ای تقدیم علاقه‌مندان خواهد شد. این برنامه که در روز جمعه به مناسبت عید غدیر خم با اجرای سیدکاظم احمدزاده و مسعود روشن پژوه روانه آنتن می‌شود در بخش‌های متفاوتی تهیه و تولید شده است. یک زوج خیّر سادات به بهانه عید غدیر خم مهمان این برنامه هستند که با برگزاری یک رقابت شاد بین این زوج فضایی مفرح ایجاد می‌شود. در بخش مشاغل در حال فراموشی نیز یک کفاش کهنه‌کار در برنامه حضور دارد.

آموزش بازی‌هایی متناسب با ایامی که همه در خانه هستند و دید و بازدیدهای عیدانه به واسطه شیوع کرونا کم شده از دیگر بخش‌های برنامه است. همچنین سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) درباره خاطرات اعیاد سال گذشته و فاز دوم رزمایش همدلی، ایران همدل صحبت خواهد کرد. یک گروه پیرامید نیز در بخش ورزشی این برنامه حضور خواهند داشت.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی در برنامه «آیینه خانه» پیرامون واقعه غدیر خم و شان والای این عید مبارک برای بینندگان به بیان صحبت هایی می پردازد . این برنامه که با هدف اصلاح سبک زندگی تهیه شده جمعه ۱۷ مرداد  ساعت ۱۳:۳۰ روانه آنتن خواهد شد.

خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->