مصر بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد

  • کد خبر: ۳۷۷۳۵۵
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱
مصر بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد
در تماس تلفنی میان وزیر خارجه مصر و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دو طرف درباره همکاری‌های مشترک، پروژه نیروگاه الضبعه و همچنین تحولات مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که تماس تلفنی میان «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه این کشور و «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.

در این گفت‌و‌گو، دو طرف ابعاد مختلف همکاری میان مصر و آژانس در حوزه استفاده‌های صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را بررسی کردند؛ همکاری‌هایی که به‌ویژه در چارچوب پروژه نیروگاه هسته‌ای الضبعه، به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق هماهنگی میان قاهره و آژانس توصیف شده است.

عبدالعاطی ضمن تأکید بر حمایت کامل مصر از نقش کلیدی آژانس در نظام راستی‌آزمایی مرتبط با معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، بر اهمیت پایبندی به اصل جهان‌شمولی معاهده و تقویت اعتبار آن به‌عنوان ستون اصلی ساختار عدم اشاعه تأکید کرد.

وی همچنین خواستار استمرار هماهنگی و همکاری نزدیک مصر با آژانس شد.

بخش دیگری از این تماس به پرونده هسته‌ای ایران اختصاص داشت و در همین راستا، وزیر خارجه مصر ضرورت تداوم تلاش‌ها برای کاهش تنش، ایجاد اعتماد و فراهم‌سازی زمینه ادامه همکاری‌های موجود را مورد تأکید قرار داد.

او همچنین بر اهمیت فراهم شدن شرایط برای ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های دیپلماتیک با هدف دستیابی به توافقی جامع درباره برنامه هسته‌ای ایران که منافع همه طرف‌ها را مدنظر قرار دهد و به ثبات منطقه کمک کند، تأکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.