جعفر دهقان: سینمای جنگ را فراموش نکنید

  • کد خبر: ۳۷۹۳۷۴
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵
جعفر دهقان: سینمای جنگ را فراموش نکنید
بازیگر پیشکسوت سینما با بیان اینکه سینمای دفاع مقدس بخشی از هویت فرهنگی کشور است، خواستار توجه دوباره به این ژانر و روایت تجربه‌های رزمندگان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر دهقان، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، در آیین تجلیل از چهار دهه فعالیت هنری خود، با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت هنرمندان باسابقه، گفت: ارسال هدایا در مناسبت‌های مختلف از سوی مسئولان کاربردی ندارد؛ آنچه ما نیاز داریم «کار» و میدان‌دادن به تجربه‌هایمان است.

وی با اشاره به آغاز فعالیت هنری‌اش از ۱۲سالگی افزود: در سال ۱۳۶۰ نخستین تجربه حضورم در سینما رقم خورد. در آن مقطع، اولویت اصلی ما سینمای دفاع مقدس بود، اما پس از پایان جنگ تحمیلی، این گونه سینمایی به‌تدریج به حاشیه رانده شد. به باور من، فراموشی سینمای دفاع مقدس، به معنای فراموشی بچه‌های جنگ است.

این بازیگر باسابقه با انتقاد از فاصله دستمزد‌ها در نسل‌های مختلف هنرمندان گفت: نسل ما هرگز دستمزد‌های نجومی و میلیاردی دریافت نکرد. هرچند دستمزد‌ها در طول زمان افزایش یافت، اما همواره در حدی بود که تنها هزینه‌های زندگی را تأمین کند.

دهقان با بیان اینکه بی‌توجهی به هنرمندان پیشکسوت پیامد‌های جدی دارد، تصریح کرد: استفاده‌نشدن از ظرفیت هنرمندان باسابقه، می‌تواند منجر به فرسودگی، افسردگی و حتی فروپاشی روحی آنان شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: زندگی ما بار‌ها به مو رسید، اما به لطف خدا پاره نشد. همواره معتقد بوده‌ام صداقت از هر چیزی مهم‌تر است؛ عنصری که متأسفانه امروز در حال کمرنگ‌شدن است، اما همچنان امیدم به نسل جوان باقی مانده است.

منبع: چارسو فرهنگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.