یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها

توضیحات قالیباف درباره «گشایش اقتصادی»: هنوز هیچ طرحی قطعی نشده است

  • کد خبر: ۳۸۰۲۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
توضیحات قالیباف درباره «گشایش اقتصادی»: هنوز هیچ طرحی قطعی نشده است
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این روز‌ها درباره گشایش اقتصادی در جامعه سوالاتی مطرح است، گفت: ما تحقق آینده‌ای خوب را از مسیری سخت ممکن می‌دانیم و در این رابطه طرح مهمی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا در حال بررسی است که می‌تواند بر اقتصاد تاثیر ملموسی بگذارد، اما در این زمینه اختلاف‌نظر‌های کارشناسی وجود دارد و هنوز هیچ طرحی قطعی نشده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) در نطق آغازین خود با تبریک عید سعید غدیر به همه مسلمانان، حق‌جویان و عدالت‌خواهان جهان اظهار کرد: آنچه دشمنان را از مومنین نا امید می‌کند، مسیر ولایت در اسلام است؛ چرا که عیار تشخیص اسلام ناب از اسلام اموی، آمریکایی، صهیونیستی و تکفیری فقط و فقط پیروی از خط ولایت است. به همین جهت است که این روز را عیدالله الاکبر نامیده‌اند و در نزد مسلمین عیدی بزرگتر از عید کامل شدن دین و جدا شدن ابدی مسیر حق از باطل وجود ندارد.

وی افزود: این روز‌ها درباره گشایش اقتصادی در جامعه سوالاتی مطرح است. همانطور که در روز پنجشنبه در بازدید سرزده از واحد‌های خبری صدا وسیما گفتم، ما تحقق آینده‌ای خوب را از مسیری سخت ممکن می‌دانیم، ولی همانطور که آن روز هم تصریح کردم نباید توقع حل مشکلات را در هفته و ماه داشت بلکه اثر اقدامات در «فصل‌های پیش رو» دیده خواهد شد.

قالیباف گفت: طرح مهمی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا در حال بررسی است که می‌تواند بر اقتصاد تاثیر ملموسی بگذارد، اما باید تصریح کرد که این طرح فقط در صورتی که در جزئیات آن، نظرات کارشناسی برای حفظ منافع مردم مدنظر قرار گیرد، می‌تواند به اهداف خود برسد. در این زمینه اختلاف نظر‌های کارشناسی وجود دارد و هنوز هیچ طرحی قطعی نشده است لذا باید صبر کرد و اجازه داد این بحث‌ها در فضای کارشناسی بررسی شده و به نتیجه نهایی برسد.

رییس مجلس افزود: مردم عزیز اطمینان داشته باشند که مجلس با ترکیبی از نمایندگان توانمند در عرصه اقتصاد و کارشناسان مرکز پژوهش ها، با رعایت نظرات کارشناسی، منافع مردم را تامین خواهد کرد. همانطور که در بسته اقتصاد مردمی توضیح داده شد، مجلس مبنای عمل خود را مردمی کردن اقتصاد به نفع طبقه متوسط و محروم قرار داده است و معتقد است بدون قوی شدن تک تک مردم، نه ایران قوی می‌شود و نه دولت قوی خواهد شد.

قالیباف گفت: در پایان هم باید اشاره‌ای به بحث برگزاری کنکور داشته باشیم. بعد از مطالبه نگرانی مردم در برگزاری کنکور، وزرای محترم بهداشت و علوم، پروتکل‌های جدیدی را برای اطمینان از سلامت در برگزاری کنکور تنظیم کردند و متعهد شدند که اجرای آن را به درستی انجام دهند. در راستای پیگیری نگرانی‌های مردم نمایندگان مردم و معاونت قوانین مجلس با حضور در حوزه‌های برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، بر چگونگی اجرای تعهدات نظارت کردند. گزارش‌ها حاکی از این است که نحوه برگزاری نسبت به آزمون دکترا بهتر شده است، اما همچنان اشکالات اساسی وجود دارد.

وی گفت: گزارش رسیده به اینجانب نشان می‌دهد که در کنکور دکتری ۱۰ درصد و در کنکور کارشناسی ارشد حدود ۱۵ درصد از داوطلبان نسبت به سال گذشته عموماً به دلیل هراس از ابتلا به کرونا در آزمون کمتر شرکت کرده‌اند که معنی آن این است که ده‌ها هزار نفر، به دلیل نگرانی، از حق شرکت در آزمون محروم شده‌اند. در کنکور سراسری این نگرانی‌ها می‌تواند به محرومیت از حضور در دانشگاه منجر شود و این بسیار نگران کننده است. از طرف دیگر، در عین افزایش انتظارات از نهاد‌های اجرایی برگزاری کنکور، بودجۀ لازم برای عمل به پروتکل‌ها توسط دولت اختصاص داده نشده است. تهیه تجهیزات لازم ضدعفونی و گندزدایی، افزایش عوامل اجرایی، تهیۀ لوازم محافظتی لازم و بکارگیری افراد کارآزموده برای اخذ امتحان از داوطلبان مشکوک و یا مبتلا به کرونا، به بودجه نیاز دارد و لازم است این مسائل پیگیری شود.

رییس مجلس تاکید کرد: نمایندگان محترم مجلس و وزرای محترم بهداشت و علوم بر لزوم رعایت فاصله ۸/ ۱ متری تاکید کرده‌اند، ولی این فاصله در عین عمل در بسیاری از مواقع رعایت نشده است. علاوه بر این در کنکور سراسری پیش رو، تعداد بسیار بیشتر داوطلبان نسبت کنکور دکتری و ارشد و تجربۀ کمتر داوطلبان برای حضور در آزمون‌های سراسری و آشنایی کمتر آن‌ها با فضای آزمون نسبت به آزمون‌های تحصیلات تکمیلی و همچنین تعداد بسیار زیادی از داوطلبان حتما همراه با مشایعت اعضای خانواده خود به محل برگزاری آزمون می‌روند و این یعنی اضافه شدن صد‌ها هزار نفر از والدین، پشت در‌های حوزه‌های برگزاری آزمون که خود نیازمند تمهید و برنامه‌ریزی و مدیریت و حتی اطلاع رسانی‌های لازم است. همچنین در این گزارش به موارد دیگری از پروتکل‌های جدید که به طور کامل رعایت نشده، اشاره شده است.

رییس مجلس تاکید کرد: بر این اساس ضروری است، روسای کمیسیون‌های بهداشت و آموزش و معاون نظارت مجلس شورای اسلامی، ظرف ۴۸ ساعت در جلسه‌ای با حضور وزرای بهداشت و علوم مشکلات موجود را بررسی و برای نحوه رفع این مشکلات برنامه ریزی کنند آنچه مهم است این است که برگزاری کنکور سراسری ضروری است، اما این کنکور باید زمانی برگزار شود که از رفع اشکالات موجود اطمینان کامل حاصل شود.
 
 
 

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->