آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل
سرخط خبرها

خوش‌بینی و کارآفرینی برای استارتاپ‌ها خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۸۱۲۷
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
خوش‌بینی و کارآفرینی برای استارتاپ‌ها خطرناک است؟
استارتاپ برای بسیاری از افراد به نماد راه‌اندازی کسب و کار شخصی بدل شده، فارغ از اینکه بسیاری از آن‌ها عاقبت خوشی پیدا نمی‌کنند. برای مثال شاید در نگاه اول راه‌اندازی ۴۱۴ هزار کسب و کار در بریتانیا طی سال ۲۰۱۶ فوق‌العاده به نظر برسد، اما در همان سال ۳۲۸ هزار استارتاپ هم تعطیل شدند.

با این شرایط چه چیزی باعث می‌شود افراد کار مطمئن و تقریبا راحت خود را رها کرده و به صورت میانگین ۷۰ درصد از دارایی خود را صرف ماجراجویی کنند که ۵۰ درصد شانس شکست دارد؟ پاسخ این سوال مثبت نگری است. شاید امید به کسب درآمد سرشار و رئیس خود بودن هم نقش داشته باشد اما آنها هم در نهایت ریشه در مثبت نگری دارند.

خوش‌بینی و کارآفرینی برای استارتاپ‌ها خطرناک است؟

روانشناسان ثابت کرده‌اند که ما ذاتا مایل به مثبت نگری هستیم و به لطف آن شانس موفقیت را بیش از حد تصور می‌کنیم. تحقیقات نشان داده که بالغ بر ۸۰ درصد ما در زمینه‌های مختلف از جمله کار، ازدواج و غیره مثبت نگر هستیم. این دید به ما اجازه می‌دهد که در مسیر بلندپروازی‌هایمان ثابت قدم تر بوده و توانایی قانع کردن دیگران برای همکاری و سرمایه‌گذاری را داشته باشیم.

البته مثبت نگری محض خالی از ایراد هم نیست. ما برای تصمیم گیری درست و اصولی به اطلاعات واقعی و برآورد دقیق از شرایط نیاز داریم اما مثبت نگری باعث ارزیابی اشتباه شرایط می‌شود. از آنجا که در استارتاپ‌ها تصمیم‌گیری اهمیت بالایی دارد مثبت‌نگری بیش از حد می‌تواند ضربه مهلکی به کارآفرین‌ها بزند. مطالعات نشان داده که در صورت روشن نبودن نتایج و غیر قطعی بودن شرایط، مثبت نگری به بالاترین حد خود می‌رسد.

بنابرین تعجبی ندارد که مثبت نگری چگونه روی فضای نامطمئن، غیر قطعی و آشفته کارآفرینی اثر می‌گذارد.  هرچه فرد مثبت نگرتر باشد بیشتر در این باور فرو می‌رود که کسب و کاری فوق‌العاده را بنیان گذاشته که موفقیت آن حتمی است. این درحالی است که افراد مثبت نگر و حتی منفی باف کمتر به دام چشم‌اندازهای غیرقطعی می‌افتند. برخی مطالعات دیگر هم نشان داده مثبت‌نگری بیشتر با درآمدزایی کمتر کارآفرین‌ها نسبت مستقیم دارد.

آن روی سکه مثبت‌نگری

با در نظر داشتن امکان درآمدزایی به عنوان یک کارمند، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد مالکان تجارت‌هایی که بیشتر از حد متوسط مثبت‌نگر هستند، حدود سی درصد کمتر از کسانی که زیر خط متوسط مثبت‌نگر هستند درآمد کسب می‌کنند. بنابراین پیشنهاد می‌شود آنها انتخاب محتاطانه‌تری کرده و همان کارمند باقی بمانند.

ازدواج کردن به نوعی مشابه با شروع کردن یک تجارت است. همان گونه که مثبت‌نگری بیش از حد باعث بروز تصمیم‌گیری‌های عجولانه می‌شود، یافته‌ها حاکی از آن هستند که سرانجام افراد مثبت‌نگر بیشتر از دیگران به طلاق منتهی خواهد شد.

 

به طور کلی نتیجه نهایی این است که تصمیمات گرفته شده برای کارآفرینی با باور و اطمینان به موفقیت می‌تواند اشتباه باشد. بسیاری از مردم تجارت‌هایی را شروع می‌کنند و در بهترین حالت تنها سرمایه اولیه آنها باز می‌گردد.

به نظر می‌رسد مثبت‌نگری تاثیر عمده‌ای در زمینه تولد تجارت‌های مختلف و سپس مرگ آنها حدود یک سال بعد دارد. در چنین شرایطی دولت‌ها می‌بایست در زمینه تشویق مردم به تاسیس استارتاپ‌ها بیشتر هوشیار باشند و قوانین بهتری وضع کنند. به نظر می‌رسد مردم با انگیزه کوچکی دست به راه اندازی تجارت‌های خودشان می‌زنند.

اگرچه شکل دادن تجارت‌های جدید باعث ایجاد شغل می‌شود، اما باید این موضوع مهم را هم در نظر داشت که وقتی یک استارتاپ شکست می‌خورد، مسئولیت بیکاری و شکسته شدن روحیه افراد زیادی روی دوش کارفرمایان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->