حواشی برنامه «گنگ» به‌ضرر «شایع» شد

  • کد خبر: ۳۸۲۴۶۰
  • ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸
حواشی برنامه «گنگ» به‌ضرر «شایع» شد
قسمت اول فصل دوم «گل یا پوچ» با اجرای صابر ابر منتشر شد و برخلاف انتظار خبری از صدای محمدرضا شایع در تیتراژ نبود.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از شروع انتشار قسمت اول «گل یا پوچ»، تیزری منتشر شده بود که از حضور صابر ابر به عنوان مجری و محمدرضا شایع به عنوان خواننده تیتراژ خبر می‌داد.

مدتی بعد از انتشار این تیزر بود که قسمت اول برنامه «گنگ» با اجرای علی ضیا منتشر شد و محمدرضا شایع، خواننده موسیقی رپ، به عنوان اولین مهمان با حواشی زیادی رو‌به‌رو شد.

بعد از انتشار این برنامه، مخالفانی از طیف‌های مختلف به میدان آمدند. بخش مهمی از اعتراض‌ها متوجه خود شایع بود. طرفدارانش به اینکه چرا در برنامه‌ای رسمی در شبکه نمایش خانگی حاضر شده به او تاختند تا جایی که خودش در صفحه اینستاگرامش ابراز ندامت کرد و گفت از حضور در این برنامه و انجام این مصاحبه پشیمان است.

حالا صدای شایع از «گل یا پوچ» حذف شده و هنوز معلوم نیست علت اصلی، عدم تمایل خود او به استفاده از صدایش در تیتراژ بوده است یا فیلیمو ترجیح داده به خاطر شرایط پیش آمده برای گنگ، قید انتشار آن را بزند.

منبع: فیلم‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.