اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استعفای دولت لبنان قطعی است

  • کد خبر: ۳۸۳۱۷
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳
استعفای دولت لبنان قطعی است
در پی انفجار مهیب در بندر بیروت و افزایش نارضایتی‌های در لبنان، مردم به خیابان‌ها آمدند و شرایط سیاسی این کشور اکنون به مرحله‌ای رسیده است که باید منتظر تشکیل دولت یا پارلمانی جدید باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع لبنانی، امروز (دوشنبه)،‌گزارش دادند که دولت این کشور استعفا کرده است.

پایگاه خبری «النشره» گزارش داد که «حمد حسن» وزیر بهداشت لبنان پس از خروج از جلسه هیأت وزرای این کشور اعلام کرد که دولت لبنان در جلسه استعفای خود را اعلام کرده است.

پایگاه خبری شبکه «الجزیره» نیز به نقل از خبرنگار خود در لبنان گزارش داد که «حسان دیاب» نخست‌وزیر لبنان تا لحظاتی دیگر استعفای خود را اعلام خواهد کرد.

شبکه «ال‌بی‌سی‌آی» لبنان در تحلیلی نوشته علی‌رغم آنکه تلاش‌هایی در جریان است تا آقای دیاب از استعفا منصرف شود، به دلیل استعفای چهار وزیر و تهدید سه وزیر دیگر به استعفا، در صورت عدم کناره‌گیری او هم کابینه به لحاظ قانونی از حدنصاب می‌افتاد و منحل می‌شد.

الجزیره همچنین گزارش داد که حسان دیاب ساعت ۱۹:۳۰ به وقت لبنان (ساعت ۲۱ به وقت ایران) سخنرانی خواهد کرد.

منابع سیاسی آگاه، امروز، به روزنامه لبنانی «الجمهوریه» در این خصوص گزارش داده بودند که فشارهایی بر «حسان دیاب» نخست‌وزیر لبنان برای ارائه استعفایش وجود دارد و این فشارها از دو طرف انجام می‌شود؛ تشدید تظاهرات در خیابان‌ها و استعفای تعدادی از وزرا.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->