خدمات بانک شیر مشهد به کمک تغذیه ۱۲۳۰ نوزاد نارس آمد

  • کد خبر: ۳۸۳۳۷۴
  • ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۵
خدمات بانک شیر مشهد به کمک تغذیه ۱۲۳۰ نوزاد نارس آمد
رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان‌ ام‌البنین(س) مشهد گفت: بیش از یک هزار و ۲۳۰ نوزاد نارس و محروم از شیر مادر، از شیر اهدایی مادران در این مرکز طی سال ۱۴۰۴ تغذیه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید صاحبدل‌فر، افزود: در این بازه زمانی از مادران داوطلب، یک هزار و ۷۷ لیتر شیر مازاد خود را برای تغذیه نوزادان نارس، چند قلو و بیمار در اختیار بانک شیر مشهد قرار دادند.

وی با بیان اینکه شیر‌های اهدایی در بانک شیر مشهد پاستوریزه شده و تمامی آنها به مصرف نوزادان نارس و محروم از شیر مادر رسیده است، ادامه داد: بخش کمی از این شیر اهدایی به اسفراین و بقیه به مراکز درمانی شهر مشهد ارسال شده است.

رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان‌ ام‌البنین(س) مشهد بیان کرد: نوزادان نارس بسیاری هستند که امکان تغذیه با شیرخشک برای آنها وجود ندارد و مادرانشان نیز هنوز توان شیردهی ندارند، بنابراین حضور خیرانه مادران و همکاری برای اهدای شیر مادرزاد فرزندشان می‌تواند حیات بخش نوزادان بسیاری باشد.

صاحبدل‌فر افزود: مادران داوطلب، شیر مازاد خود را از بدو تولد تا یک سالگی فرزند، در اختیار بانک شیر قرار می‌دهند تا نوزادان نارس، چند قلو و بیمار از این شیر تغذیه شوند.

به گفته وی، جمع‌آوری شیر‌های مازاد مادران شیرده، پاستوریزه کردن این شیر‌ها و در نهایت رساندن این شیر‌های اهدایی به مصرف نوزادان نارس و محروم، از خدمات بانک شیر مشهد به شمار می‌رود.

وی اظهار کرد: از مادرانی که کودک زیر یکسال و شیر مازاد بر نیاز فرزند خود دارند، تقاضا می‌شود با بانک شیر بیمارستان‌ام‌البنین (س) و شماره ۰۵١٣٢٢٣١۰۶٢ داخلی ١٧١ و شماره همراه ۰٩۰۵٣۶۵٢۰٩٧ تماس حاصل کنند تا بدون نیاز به مراجعه حضوری و صرفا با نگهداری شیر مازاد و ارایه آن به نمایندگان بانک شیر، نجات بخش نوزادان بسیاری باشند.

"بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد" به عنوان چهارمین بانک شیر کشور و به عنوان موسسه غیرانتفاعی با خدمات کاملا رایگان، فعالیت خود را از مرداد ماه سال ۱۳۹۸ در محل بیمارستان‌ام‌البنین مشهد آغاز کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.