دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

آمار جهانی کرونا تا ۲۱ مرداد | شمار قربانیان به ۷۳۸ هزار نفر رسید

  • کد خبر: ۳۸۳۹۷
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
آمار جهانی کرونا تا ۲۱ مرداد | شمار قربانیان به ۷۳۸ هزار نفر رسید
براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۷۳۸ هزار و ۹۳۰ نفر رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۷۳۸ هزار و ۹۳۰ نفر رسیده است.

شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۰ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۶۸۵ نفر رسیده و مرگ ۷۳۸ هزار و ۹۳۰ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۳ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۶۱۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و ۳۹۷ هزار و ۱۳۷ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۳۳۲ هزار و ۵۹۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۴ هزار و ۵۳۸ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۳ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۵۴۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۳ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۶۱۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۳۸ هزار و ۹۳۰ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، تنها کشورهایی هستند که بالای دو میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، انگلیس و هند به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (سه‌شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا پنج میلیون و ۲۵۱ هزار و ۴۴۶ مبتلا، ۱۶۶ هزار و ۱۹۲ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۵۷ هزار و ۴۷۰ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۸۵۷ قربانی

۳. هند دو میلیون و ۲۶۷ هزار و ۱۵۳ مبتلا، ۴۵ هزار و ۳۵۳ قربانی

 ۴. روسیه ۸۹۲ هزار و ۶۵۴ مبتلا،  ۱۵ هزار و ۱ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۶۳ هزار و ۵۹۸ مبتلا، ۱۰ هزار و ۶۲۱ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۸۵ هزار و ۸۳۶ مبتلا، ۵۳ هزار و ۳ قربانی

 ۷. پرو ۴۸۳ هزار و ۱۳۳ مبتلا، ۲۱ هزار و ۲۷۶ قربانی

۸. کلمبیا ۳۹۷ هزار و ۶۲۳ مبتلا، ۱۳ هزار و ۱۵۴ قربانی

۹. شیلی ۳۷۵ هزار و ۴۴ مبتلا، ۱۰ هزار و ۱۳۹ قربانی

۱۰. اسپانیا ۳۷۰ هزار و ۶۰ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۷۶ قربانی

پس از آن ایران با ۳۲۸ هزار و ۸۴۴ مبتلا و ۱۸ هزار و ۶۱۶ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای انگلیس با ۳۱۱ هزار و ۶۴۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۹ هزار و ۹۴۷ مبتلا، پاکستان با ۲۸۴ هزار و ۶۶۰ مبتلا، بنگلادش با ۲۶۰ هزار و ۵۰۷ مبتلا، آرژانتین با ۲۵۳ هزار و ۸۶۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۰ هزار و ۸۲۵ مبتلا، ترکیه با ۲۴۱ هزار و ۹۹۷ مبتلا، آلمان با ۲۱۸ هزار و ۵۰۰ مبتلا، فرانسه با ۲۰۲ هزار و ۷۷۵ مبتلا، عراق با ۱۵۳ هزار و ۵۹۹ مبتلا، فیلیپین با ۱۳۶ هزار و ۶۳۸ مبتلا، اندونزی با ۱۲۷ هزار و ۸۳ مبتلا، کانادا با ۱۲۰ هزار و ۱۳۲ مبتلا، قطر با ۱۱۳ هزار و ۲۶۲ و قزاقستان با ۱۰۰ هزار و ۱۶۴ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

همچنین مصر با ۹۵ هزار و ۶۶۶ مبتلا، اکوادور با ۹۴ هزار و ۷۰۱ مبتلا، بولیوی با ۹۱ هزار و ۶۳۵ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۸۴ هزار و ۷۲۲ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۷۱۲ مبتلا، سوئد با ۸۲ هزار و ۹۷۲  مبتلا، اوکراین با ۸۱ هزار و ۹۵۷ مبتلا، عمان با ۸۱ هزار و ۷۸۷ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۸۰ هزار و ۴۹۹ مبتلا، پاناما با ۷۵ هزار و ۳۹۴ مبتلا، بلژیک با ۷۴ هزار و ۶۲۰ مبتلا، کویت با ۷۲ هزار و ۴۰۰ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۹۴۷ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۲ هزار و ۷۰۴ مبتلا، رومانی با ۶۲ هزار و ۵۴۷ مبتلا، هلند با ۵۹ هزار و ۱۹۴ مبتلا، گواتمالا با ۵۶ هزار و ۹۸۷ مبتلا، سنگاپور با ۵۵ هزار و ۲۹۲ مبتلا، پرتغال با ۵۲ هزار و ۸۲۵ مبتلا و لهستان با ۵۲ هزار و ۴۱۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

کشورهای هندوراس، نیجریه، بحرین، ژاپن، ارمنستان، غنا، قرقیزستان، افغانستان، سوئیس، آذربایجان، الجزایر، مراکش، ازبکستان، صربستان، ایرلند، مولداوی، کنیا، ونزوئلا، اتریش، نپال، کاستاریکا، اتیوپی، استرالیا و السالوادور نیز تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->