یمن: صهیونیست‌ها در سومالی هدف مشروع نیروهای مسلح ما هستند

  • کد خبر: ۳۸۴۳۱۲
  • ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
یمن: صهیونیست‌ها در سومالی هدف مشروع نیروهای مسلح ما هستند
معاون وزیر خارجه یمن در اظهاراتی تاکید کرد که هرگونه حضور رژیم صهیونیستی در منطقه جدایی‌طلب سومالی لند، هدفی مشروع برای نیروهای مسلح یمن خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالواحد ابوراس سفر گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سومالی لند را محکوم کرد و گفت: این سفر، نقض آشکار قوانین بین المللی و حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی سومالی است.

وی افزود: این اقدام، گامی در چارچوب نقشه صهیونیست‌ها برای تبدیل سومالی لند به پایگاهی برای اقدامات خصمانه برضد سومالی و کشور‌های منطقه است.

ابوراس گفت: حضور صهیونیست‌ها در سومالی لند، امنیت و ثبات منطقه را برهم خواهد زد و تهدیدی مستقیم برای امنیت دریای سرخ، خلیج عدن و کشتیرانی بین المللی است.

وی تصریح کرد: هرگونه حضور رژیم صهیونیستی در خاک سومالی، خط قرمز است و ائتلاف با این رژیم، غیراز ضرر و ذلت دستاوردی ندارد.

معاون وزیر خارجه یمن گفت: همکاری و ائتلاف با رژیم صهیونیستی نه تنها به برقراری ثبات و حل و فصل مشکلات داخلی منجر نمی‌شود بلکه این مشکلات را بیشتر و پیچیده‌تر می‌کند.

ابوراس در ادامه از همه کشور‌های اطراف دریای سرخ و همه کشور‌های عربی و اسلامی خواست تا با هماهنگی مشترک، با جدیت در مقابل توطئه‌های صهیونیست‌ها که امنیت و ثبات منطقه را هدف گرفته است، بایستند.

 نصرالدین عامر عضو ارشد جنبش انصارالله یمن پیش‌تر در پیامی نسبت به خطرات بی عملی در قبال توسعه طلبی رژیم صهیونیستی هشدار داد.

عامر در واکنش به سفر گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه جدایی‌طلب «سومالی لند» در پیامی در تلگرام نوشت: همه کشور‌های منطقه باید در این زمینه، اقدام عملی و فوری انجام دهند و به محکوم کردن اکتفا نکنند.

وی افزود: این یک تجاوز آشکار است که همه را هدف گرفته است.

عامر اضافه کرد: جریان‌ها و نیرو‌هایی که به رژیم صهیونیستی برای ورود به کشور‌های منطقه برای تهدید امنیت و ثبات این کشور‌ها کمک می‌کنند باید دست از این اقدام خطرناک بردارند.

وی گفت: این جریان‌ها به چیزی که از این طریق در انتظار آن هستند، دست‌نمی یابند و در دنیا و آخرت ناکام می‌مانند.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تصریح کرد: همکاری با رژیم صهیونیستی یک شیوه جنایتکارانه است و خیانت به خدا، پیامبر اسلام (ص)، امت اسلامی و اصول و ارزش‌های انسانی به شمار می‌رود.

عامر افزود: حماقت است که کسی سرنوشت خود را به رژیمی موقت پیوند بزند.

وی اضافه کرد: رهبران، ملت و نیرو‌های مسلح یمن موضع روشن خود را در این باره اعلام کرده‌اند و در قبال هرگونه حضور صهیونیست‌ها در هر بخش از سومالی، دست بسته نمی‌مانند و برای مقابله با این تهدید اقدام خواهند کرد.

عامر تاکید کرد: ملت مومن یمن و دستان قدرتمند نیرو‌های مسلح شجاع، مومن و آزموده یمن از باب المندب حراست خواهند کرد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) به همراه یک هیأت رسمی وارد هرجیسا، مرکز منطقه خودمختار سومالی‌لند شد؛ سفری که در ادامه شناسایی رسمی این منطقه توسط تل‌آویو و طرح‌های پنهان برای ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی و لجستیکی در این منطقه صورت گرفته است.

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به هرجیسا پس از آن صورت می‌گیرد که حدود ۱۰ روز پیش «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم در اقدامی غیرقانونی و تجاوز به حاکمیت کشور سومالی، این منطقه را به عنوان یک کشور و دارای حاکمیت مستقل به رسمیت شناخت؛ اقدامی که خشم گسترده کشور‌های مختلف و دولت مرکزی سومالی را برانگیخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.