وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش ترامپ به انتخاب معاون بایدن: هریس «حقه باز» و بایدن «کودن» است

  • کد خبر: ۳۸۶۲۴
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
واکنش ترامپ به انتخاب معاون بایدن: هریس «حقه باز» و بایدن «کودن» است
رئیس جمهور آمریکا در یک پیام توئیتری به انتخاب دستیار انتخاباتی و معاون احتمالی رقیب دموکرات خود در انتخابات ماه نوامبر واکنش نشان داد.
به گزارش شهرآرانیوز، ساعتی پس از آنکه «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا «کاملا هریس» سناتور ایالت کالیفرنیا را به عنوان دستیار انتخاباتی خود و معاون احتمالی ریاست جمهوری آمریکا برگزید، «دونالد ترامپ» با انتشار یک فیلم ویدئویی در صفحه توئیتر خود به این انتخاب واکنش نشان داد.

در این فیلم ویدئویی، راوی داستان ضمن اشاره به برخی اقدامات کاملاً هریس از جمله حمایت وی از طرح سناتور «برنی سندرز» برای سوسیالیزه کردن بهداشت و درمان، درخواست وضع مالیات‌های جدید به ارزش هزاران میلیارد دلار و همچنین انتقاد از سیاست‌های نژادپرستانه جو بایدن، هریس را یک فرد «حقه باز» و بایدن را فردی «کودن» خواند، که در کنار هم «ترکیبی عالی»، ولی «اشتباه برای آمریکا» است.

ترامپ همچنین در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت که از انتخاب کاملاً هریس «کمی متعجب شده است». وی افزود که «کامِلا هریس بدجنس‌ترین فرد است» و در رقابت‌های مقدماتی حزب دموکرات عملکرد بسیار ضعیفی داشته است.

گفتنی است که کاملاً هریس از پدری جامائیکایی الاصل و مادری هندی تبار متولد شده و دادستانی بخش سانفرانسیسکو و دادستان کل ایالت کالیفرنیا را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->