بازگشت ارز ترجیحی منتفی شد

  • کد خبر: ۳۸۶۷۴۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
بازگشت ارز ترجیحی منتفی شد
در حال حاضر نرخ ارز کالاهای اساسی ۱۱۳ هزار تومان است که به زودی حذف و با نرخ ارز مرکز مبادله یکی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس اطلاع خبرنگار فارس قیمت ارز کالا‌های اساسی که تا چند روز پیش ۱۱۲ هزار تومان بود با هزار تومان افزایش به قیمت ۱۱۳ هزار تومان به واردکنندگان کالا‌های اساسی پرداخت می‌شود.

گفته شده مبنای این نرخ مابه‌التفاوت متوسط ۹۰ درصد معاملات نرخ دلار در سه هفته گذشته در مرکز مبادله است. قیمت دلار در مرکز مبادله امروز حدود ۱۲۷ هزار تومان است.

در حال حاضر رئیس کل بانک مرکزی عبدالناصر همتی یکی از مخالفان جدی پرداخت این ارز به واردکنندگان کالا‌های اساسی است. قرار است مدتی ارز ترجیحی با نرخ ۱۱۳ هزار تومان پرداخت شده و بعد از آن واردکنندگان از مرکز مبادله ارز خود را تامین کنند.

دولت از نیمه دی ماه ارز ترجیحی ۲۸ هزار ۵۰۰ تومانی کالا‌های اساسی را حذف و اعلام کرد که آن را به صورت کالابرگ به مردم پرداخت می‌کند.

به گفته مسئولان اقتصادی دولت ۱۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالا‌های اساسی پرداخت می‌کند. حالا با حذف این ارز مابه‌التفاوت آن با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی را که حدود یک میلیون تومان است به حساب افراد واریز می‌کند و با افزایش قیمت ارز این رقم را افزایش خواهد داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.