جولانی با السودانی گفت‌وگو کرد

  • کد خبر: ۳۸۷۳۵۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴
جولانی با السودانی گفت‌وگو کرد
رئیس حکومت خودخوانده سوریه تلفنی با محمد شیاع السودانی نخست وزیر پیشبرد امور عراق گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد الشرع (ابومحمد جولانی) رئیس حکومت خودخوانده سوریه تلفنی با محمد شیاع السودانی نخست وزیر پیشبرد امور عراق گفت‌و‌گو کرد.

السودانی در این تماس خاطر نشان کرد کرد که عراق بر حفظ امنیت و ثبات سوریه تاکید دارد.

بر اساس گزارش شبکه السومریه عراق، در این تماس تلفنی، دو طرف درباره اوضاع کنونی سوریه و چالش‌های پیش رو به بحث و تبادل نظر پرداختند به طوری که السودانی افزود که عراق بر ضرورت حفظ امنیت و ثبات سوریه و اهمیت گفت‌و‌گو برای حل بحران‌ها و تضمین حقوق تمام طیف‌های ملت سوریه و حفظ یکپارچگی و تمامیت ارضی این کشور تاکید دارد.

جولانی هم مدعی تمایل خود برای امنیت مرز‌های مشترک میان عراق و سوریه شد و از تلاش‌های دولت عراق و تدابیر آن در این زمینه تمجید کرد.

بر اساس این گزارش، جولانی به تقویت هماهنگی دوجانبه میان عراق و سوریه به ویژه در زمینه امنیتی برای حمایت از مرز‌ها و پیگرد بقایای گروه تروریستی داعش و نیز هماهنگی تلاش‌ها برای گشودن گذرگاه‌های مرزی میان دو کشور اشاره کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.