ترامپ شکست طرح خود درباره کوچ اجباری مردم غزه را اعلام کرد واکنش ایران به ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مواد غذایی به غزه سخنگوی سازمان ملل: موضوع برنامه هسته‌ای ایران همچنان یک نقطه تنش در منطقه است پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) انصارالله یمن تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی را ممنوع کرد ترامپ: هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد ویدئو| رهبر معظم انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریم‌ها نخواهد شد ویدئو| نماینده امارات نامه ترامپ را به عراقچی تحویل داد پزشکیان: به دنبال ایجاد بهترین فضا‌های آموزشی هستیم عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم رهبر معظم انقلاب: علیرغم فقدان شهیدان رئیسی و سیدحسن نصرالله قوی‌تر شده‌ایم+ فیلم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با تصویب هیئت دولت، مالیات بر ارزش افزوده برخی کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و نهاده‌ها از ۱۰ به یک درصد کاهش یافت ویدئو | حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) پیش از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب اسلامی معمار پاکستانی در حمایت از مردم غزه جایزه اسرائیل را دریافت نکرد انور محمود قرقاش دیپلمات ارشد اماراتی به ایران می‌آید پایان رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ اختلاف روایت نماینده خمینی شهر در مجلس دربارۀ سخنان رهبر معظم انقلاب با واقعیت + فیلم چه‌کسانی امروز در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب سخنرانی می‌کنند؟ اعلام وصول ۴ سؤال از وزرای کشاورزی و کار توضیحات غریب‌آبادی درباره گفت‌و‌گو‌های سه جانبه ایران، چین و روسیه قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل، ابلاغ خواهد شد رؤسای اطلاعاتی آمریکا و روسیه به‌صورت تلفنی باهم گفت‌وگو کردند وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های موردنیاز مردم برای نوروز ۱۴۰۴، تأمین شد ویدئو | رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مسئولان کشور: پول ملی باید تقویت بشود سال آبی آینده آبگیری سد شوریجه انجام خواهد شد | موضوع حقابه بین ایران و افغانستان در حال پیگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه: نشست پکن در چارچوب رایزنی‌های مستمر برگزار می‌شود
سرخط خبرها

جزئیات جنجالی جدید از انفجار بیروت

  • کد خبر: ۳۸۷۵۱
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
جزئیات جنجالی جدید از انفجار بیروت
ناخدای کشتی‌ رسوس حامل محموله نیترات آمونیوم در بندر بیروت لبنان گفت که خدمه و ناخدای کشتی در ترکیه به دلایل نامعلومی تغییر پیدا کرد و بعد از توقیف کشتی، نه مالک کشتی و نه مالک آن هیچ یک، سراغ آن‌ها را نگرفتند.
به گزارش شهرآرانیوز، ناخدای کشتی «رسوس» مولداوی که در بندر بیروت توقیف شده بود، در گفتگو با شبکه المیادین لبنان اطلاعات جدیدی از این کشتی که انفجار بیروت را رقم زد، ارائه داد.

ناخدا «بوریس پروکوشف»، چهارشنبه در گفتگو با این شبکه گفت که کشتی ۲۷۰۰ تن بار نیترات آمونیوم با خود حمل می‌کرد و قرار بود در بندر بیروت تجهیزات راه‌سازی نیز بارگیری کند.

او گفت که از ما خواسته شد برای تأمین هزینه سفر، ۲۵۰ تن در بیروت نیز به محموله کشتی اضافه کنیم. به گفته پروکوشف، او ناخدای اول کشتی نبود و بنا به دلایل نامعلومی، ناخدا (اپوکوموف) و خدمه کشتی در ترکیه تغییر پیدا کرد؛ چرا که آن‌ها از رفتن به موزامبیک سرباز زدند.

به گفته ناخدای کشتی رسوس، کشتی بعد از راه افتادن از ترکیه، برای تأمین سوخت در ساحل «پِریه» یونان به مدت یک هفته و نیم لنگر انداخت و در پاسخ یکی از نیرو‌های کادر که پرسیده بود چرا در اینجا توقف کرده‌ایم، به ما گفتند که به دنبال بار اضافی برای حمل هستیم و، چون در یونان پیدا نشد، راهی لبنان شدیم.

پروکوشف گفت که اعتبار و تاریخ اسناد و مدارک لازم ناخدای قبلی کشتی تمام شده بود و به همین دلیل، مانع از ادامه همراهی او در سفر شدند.

او گفت که هنگامی که کشتی در بندر بیروت توقیف شد، هیچ یک از مقامات لبنان از آن‌ها بازجویی نکردند و فقط خبرنگاران بودند که از آن‌ها درباره کشتی و محموله آن پرس‌وجو می‌کردند.

ناخدای کشتی رسوس همچنین از اینکه چرا مالک کشتی عوارض بندر بیروت را بر خلاف ایستگاه‌های قبلی پرداخت نکرده بود، اظهار بی‌اطلاعی کرد.

پروکوشف همچنین گفت که مالک کشتی مذکور در قبرس به سر می‌برد و پلیس قبرس از او بازجویی کرد. به گفته او، بعد از بازداشت او و خدمه کشتی، سه ماه کار رسیدگی به پرونده آن‌ها طول کشیده و آن‌ها یک وکیل لبنانی برای اثبات بی‌گناهی خود گرفته‌اند.

ناخدای کشتی همچنین گفت که او فکر می‌کرد، منطقی این است که مالک بار کشتی برای تحویل بار و حمل آن به بیروت بیاید و در این صورت، او حتما اجرت و غرامت خدمه کشتی را طلب کند؛ چرا که در این مدت اذیت شده بودند. ولی متأسفانه نه کسی آمد و نه مبلغی به عنوان اجرت یا غرامت پرداخت شد.

ناخدا پروکوشف همچنین در پاسخ به اینکه آیا مقصد کشتی موزامبیک بود یا جای دیگر اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که احتمال دارد، مقصد کشتی، کشوری غیر از موزامبیک بوده باشد. او گفت که تا به امروز پولی هم به او بابت اجرت و هدایت کشتی پرداخت نشده است.

او در پایان، از وقوع انفجار در بندر بیروت و کشته شدن ۱۷۱ تن و زخمی شدن هزاران نفر ابراز تأسف کرد و به خانواده قربانیان تسلیت گفت.

انفجار بندر بیروت، باعث تخریب گسترده این بندر شده و به خانه‌های زیادی خسارت وارد کرده است؛ دولت «حسان دیاب»، در پی این انفجار استعفا داده است.
 
منبع: فارس

بیشتر بخوانید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->