به گزارش شهرآرانیوز؛ سید یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، امروز در یک برنامه خبری درباره افزایش قیمت محصولات ایرانخودرو اظهار کرد: نگاه ما در سازمان تعزیرات حکومتی این است که افزایش قیمت ایرانخودرو به دلیل آنکه فرایند قیمتگذاری را طی نکرده، وجاهت قانونی ندارد.
وی ادامه داد: ما معتقدیم که افزایش قیمتی که از سوی ایرانخودرو اعلام شد، اثر منفی و نادرستی بر بازار خودرو گذاشته است. در صورتی که گزارش تخلفی از سوی مراجع ذیربط مانند سازمان حمایت مصرفکنندگان به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شود، قاعدتاً بر این موضوع رسیدگی خواهد شد.
رایگانی همچنین تأکید کرد:، اما آنچه که ما در سازمان تعزیرات حکومتی از لحاظ قانونی به آن معتقد هستیم، این است که رفتار شرکت ایرانخودرو غیرحرفهای و غیراخلاقی بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور با اشاره به پرونده خردادماه ایرانخودرو در تعزیرات حکومتی که هنوز به سرانجام نرسیده است، گفت:دلیل طولانی شدن پرونده تعزیراتی ایرانخودرو، بررسی مجدد گزارشات بوده است. امیدوارم در سریعترین زمان ممکن حکم لازم صادر شود.
سپهر دادجوی توکلی سخنگوی شورای رقابت نیز اعلام کرد که ابلاغ قیمتهای جدید خودرو خارج از دستورالعمل قیمت است و شورای رقابت قیمتها را تایید نمیکند.
منبع: فارس