فرماندار مشهد: پروژه‌های مهم شهری باوجود دشواری تأمین اعتبار، به بهره‌برداری می‌رسند

  • کد خبر: ۳۸۹۹۸۸
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
فرماندار مشهد: پروژه‌های مهم شهری باوجود دشواری تأمین اعتبار، به بهره‌برداری می‌رسند
فرماندار مشهد گفت: در شهر مشهد، هر هفته و هر ماه شاهد افتتاح پروژه‌های بسیار ارزشمندی هستیم که به‌سختی تأمین اعتبار می‌شوند؛ از این جهت، از مدیریت شهری تقدیر و تشکر می‌کنم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن حسینی امروز (۱۲ بهمن ۱۴۰۴) در آیین رونمایی از ۲۵ دستگاه اتوبوس جدید (۲۰ دستگاه اتوبوس تک‌کابین و ۵ دستگاه اتوبوس دوکابین) اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران انقلابی ارزشمند مبتنی بر تمدنی ارزشمند بوده و پیروزی انقلاب خواسته همه مردم بود.

وی افزود: ۹۸ درصد مردم در رفراندوم به جمهوری اسلامی رأی دادند. این انقلاب با توجه به ریشه و تمدن‌سازی که داشته، روزبه‌روز بارورتر خواهد شد، اما باید به گذشته نگاه کنیم، به اشتباهات توجه داشته باشیم و خواست مردم را بر همه‌چیز ارجح بدانیم.

فرماندار مشهد بیان کرد: بعد از این اتفاقات در شهر مشهد هر هفته و هر ماه شاهد افتتاح پروژه‌های بسیار ارزشمندی هستیم که به‌سختی تأمین اعتبار می‌شوند؛ از این جهت، از مدیریت شهری تقدیر و تشکر می‌کنم.

حسینی ادامه داد: در این ایام که مزین به دهه مبارک فجر و ایام شعبانیه است، با همه مضیقه‌های مالی سطح شهرستان علاوه بر این ۲۵ اتوبوس جدید که تحویل می‌شود و اقدام ارزشمندی است، در سطح شهرستان، ۱۰۶ پروژه را با اعتبار ۱۵ همت افتتاح می‌کنیم.

وی اضافه کرد: یکی از پروژه‌های خوب که از سال ۹۶ در دست اجرا بوده، جاده میامی است، شهرداری علاوه بر سطح شهر، به اطراف مشهد هم توجه دارد که این قابل‌تقدیر است.

فرماندار مشهد با بیان اینکه طبق روال و فرایند قانون، انتخابات شورای اسلامی شهر را در پیش داریم، عنوان کرد: بالغ بر دو هزار نفر به عنوان داوطلب ثبت‌نام کردند که این نشان می‌دهد آمادگی خوبی برای حضور در کرسی شورای شهر داریم و به ازای هر کرسی، ۱۳۰ نفر ثبت‌نام کردند.

حسینی افزود: هرچه انتخابات شورا‌ها با مشارکت بالاتری برگزار شود، نمایندگان شما با قدرت، توان و انگیزه بهتری در خدمت‌رسانی به شهر کمک خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.