خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس
سرخط خبرها

معاون بازار بورس: بازار سرمایه در ۲ سال گذشته رشد خوبی داشته است

  • کد خبر: ۳۹۱۸۷
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۹
معاون بازار بورس: بازار سرمایه در ۲ سال گذشته رشد خوبی داشته است
معاون بازار بورس گفت: بازار سرمایه در ۲ سال گذشته رشد خوبی داشته و بدیهی است که استراحت هم داشته باشد. رشد و افول بازار سرمایه نباید نگران کننده باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، گودرزی معاون بازار بورس تهران در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص علل ریزش شاخص بورس تصریح کرد: از خرداد سال ۹۷ شاهد رشد بازار سرمایه بودیم، ارزش روزانه معاملات در این مدت از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به ۱۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

او ادامه داد: همچنین شاخص کل بورس از ۲۵۰ هزار واحد در سال ۹۷، امروز به ۱میلیون و ۸۰۰هزار واحد رسیده است.

گودرزی گفت: سهام با توجه به اینکه فرد آن را می‌خرد موجود زنده و دارای نوسان است، بازار سرمایه در ۲ سال گذشته رشد خوبی داشته و بدیهی است که استراحت هم داشته باشد. رشد و افول بازار سرمایه نباید نگران کننده باشد.

او در خصوص عوامل افت بازار سرمایه تصریح کرد: رفتار امروز بازار سرمایه و افت چند روزه به عواملی غیر از عوامل بنیادی بر می‌گردد و انتظارات از بازار سبب این ریزش شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: انتظارات دلایل متنوعی دارد و مسائل مربوط به سهام دارادوم یکی از عوامل تاثیرگذار در نوسانات این روز‌های بازار سرمایه به شمار می‌رود.

او ادامه داد: ارکان بازار سرمایه آمادگی خوبی برای راه اندازی دارادوم دارد و با هماهنگی سایر نهاد‌ها این مشکل برطرف می‌شود.

۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سهام دار حقیقی در بازار سرمایه
گودرزی بیان کرد: در حال حاضر ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سهام دار حقیقی در بازار سرمایه داریم که تعداد زیادی از آن‌ها سواد مالی بازار سرمایه ندارند.

معاون بازار بورس تهران با اشاره به افت ۶۵ هزار واحدی بورس و ارتباط آن با اقدام وزارت نفت در عرضه سهام پالایشی‌ها گفت: در کل راه اندازی صندوق دارادوم ارتباطی با ارزش سهام هر شرکت ندارد، اما وقتی عده‌ای با سواد مالی کم وارد این بازار شده اند راه اندازی صندوق را مرتبط با سهام شرکت‌های پالایشی دانستند و رفتار آن‌ها بر بازار تاثیر گذاشت.

او افزود: تصمیم گیری در بازار سرمایه باید حساب شده باشد و ما در بورس اوراق بهادار اعلام کردیم که این صندوق را به زودی راه اندازی می‌کنیم.

معاون بازار بورس تهران با تاکید بر آموزش افراد برای ورود به بازار سرمایه گفت: تاکنون در کل کشور ۱۵۰ هزار ساعت در تالار‌های منطقه‌ای آموزش بورس داده ایم و به خاطر کرونا به صورت مجازی کلاس برگزار می‌کنیم.

تداوم عرضه‌های اولیه در نیمه دوم سال
او در خصوص تاثیر عرضه‌های اولیه بر بازار بورس تصرح کرد: در سال ۹۸ به میزان ۳ هزار میلیارد تومان عرضه اولیه انجام گرفت که امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان امسال عرضه اولیه صورت گرفته است و همچنان ادامه خواهد داشت.

گودرزی بیان کرد: هر هفته یک عرضه اولیه در دستور کار است و برنامه داریم تا در نیمه دوم سال هم عرضه‌های اولیه با سرعت نیمه اول سال انجام شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: ما باید زمین بازی را شفاف کنیم و سرمایه گذاران هم باید نگاه بلند مدت در این بازار داشته باشند.

او ادامه داد: مهمترین نیاز بازار سرمایه، سواد مالی است و به جهت تخصصی و پیچیده بودن بورس، افراد باید حداقل ادبیات این بازار را بیاموزند و افق دید بلندمدت و میان مدت داشته باشند.
 
در ادامه محسنی کارشناس سرمایه درخصوص دلایل ریزش شاخص بورس گفت: نوسان قیمت در بازار سرمایه ذات این بازار است. افزایش قیمت ارز دلیل اصلی رشد دو ساله شاخص بورس محسوب می‌شود.

محسنی در خصوص آینده بازار بورس گفت: اگر بتوانیم بازاری را پیش بینی کنیم به معنی این است که آن بازار کارا نیست. هر صحبتی که در مورد بورس می‌شود به صورت احتمال است و ممکن است خلاف آن اتفاق بیفتد. هر سهمی تحلیل خاص خود را می‌خواهد.

او تاکید کرد: سرمایه گذارانی که تخصص کافی در بازار سرمایه ندارند باید از طریق صندوق‌های سرمایه گذاری اقدام کنند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->