نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیات حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان
سرخط خبرها

راهکار شورای نگهبان برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مجلس

  • کد خبر: ۳۹۳۱۷
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
راهکار شورای نگهبان برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مجلس
سخن‌گوی شورای نگهبان گفت: مقرر شد، پژوهشکده شورای نگهبان مسائلی را در اختیار مجلس بگذارد تا رفت و برگشت مصوبات کاهش یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان امروز (دوشنبه، ۲۷ مرداد) در حاشیه نشست مشترک اعضای این شورا و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران و با اشاره به این جلسه اظهار کرد: بعد از تشکیل مجلس یازدهم جلساتی را با رئیس مجلس داشتیم تا همکاری بیشتری میان شورای نگهبان و مجلس صورت گیرد.

وی افزود: بعد از آن جلسه نشستی را با اعضای هیئت رئیسه برگزار کردیم و امروز اولین جلسه با رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد که بسیار جلسه خوبی بود و رؤسای کمیسیون‌ها و همچنین دبیر شورا مسائل خوبی را درباره همکاری مجلس با شورای نگهبان مطرح کردند و رؤسای مجلس هر کدام نظر خود را در این باره و دغدغه‌هایشان نسبت به مسائل مختلف مطرح کردند.

کدخدایی تأکید کرد: قرار شد که جلسات بیشتری با اعضای کمیسیون‌های تخصصی به صورت جداگانه برگزار کنیم که درباره اخبار و نتایج آن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اولویت اصلی مجلس یازدهم حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بوده و در این جلسه نسبت به قوانین و مصوبات مربوط به این امر بحث و بررسی صورت گرفت و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به برخی طرح‌ها و مصوبات اشاره‌ای داشت که در دست اقدام است.

وی ادامه داد: رئیس کمیسیون صنایع درباره حوزه خود به طرح مباحثی پرداخت که البته وجه مشترکی که در صحبت‌های همه دوستان وجود داشت بحث فراوانی قوانینی است که بعضاً دست و پاگیر هستند که در این زمینه قرار شد بحث‌های کارشناسی بیشتری انجام شود.

کدخدایی تأکید کرد: پژوهشکده شورای نگهبان آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده و امیدواریم که مجلس بتواند در این زمینه اقدام لازم را انجام دهد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما با عنایت به حضور کارشناسان جوان و خوبمان در پژوهشکده قرار است که در زمان بررسی مصوبات چنانچه مجلس مایل باشد، نظرات مشورتی خود را به آن‌ها ارائه دهیم که بر اساس همان خط حرکت کنند تا رفت و برگشت مصوبات به شورای نگهبان کمتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->