نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است اداره‌کل منابع طبیعی خراسان رضوی: هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟
سرخط خبرها

ماجرای لو رفتن و فروش سوالات کنکور ۹۹ +عکس

  • کد خبر: ۳۹۳۲۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
ماجرای لو رفتن و فروش سوالات کنکور ۹۹ +عکس
مخاطبان با ارسال عکس‌هایی نوشتند که دفترچه‌هایی به اسم کنکور ۹۹ منتشر شده و گفته می‌شود سوالات لو رفته و خرید و فروش می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا هشدار داد: افراد سودجو با راه اندازی سایت‌های جعلی و تبلیغات مختلف در فضای مجازی مبنی بر " فروش و واگذاری سوالات کنکور" مترصد کلاهبرداری از متقاضیان هستند.  

سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این موضوع، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری کنکور سال ۱۳۹۹ افراد کلاهبردار با طراحی پلت فرم‌های مجرمانه در فضای مجازی مدعی دسترسی و واگذاری سوالات کنکور به داوطلبان متقاضی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به تقویم اجرای طرح‌های عملیاتی پلیس فتا در فضای مجازی، متناسب با مناسبت‌ها و ایام خاص کارگروه‌های ویژه‌ای در پلیس فتا ناجا و رده‌های استانی وشهرستانی ضمن رصد و پایش وقایع در حال انتشار در فضای مجازی، در صورت مشاهده موارد مجرمانه با آن‌ها برخورد می‌کنند.

این مقام انتظامی خبرداد: تاکنون تعدادی افراد مجرم در استان‌های مختلف کشور از جمله فارس، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و خوزستان که با راه اندازی سایت‌ها و کانال هال مختلف در بستر شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات فریبنده در این خصوص درصدد کلاهبرداری برای فروش سوالات کنکور بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: با تجزیه و تحلیل فعالیت مجرمانه متهمان، مشخص شد تمامی اقدامات این افراد صرفا کلاهبرداری محض بوده و هیچ گونه مدارکی دال بر دسترسی آنان به سوالات کنکور سال ۱۳۹۹ محرز نشده است.

سرهنگ پاشایی در ادامه به شیوه کلاهبرداری این مجرمان اشاره و بیان کرد: افراد سودجو در ازای واگذاری سوالات کنکور به متقاضیان مبالغ مختلفی را از آنان دریافت می‌کنند و دیگر پاسخگوی تماس‌های افراد نخواهند بود و یا با واگذاری نمونه سوالات کنکور سال‌های گذشته از متقاضیان کلاهبرداری می‌کنند.

این مقام انتظامی بیان داشت: مجرمان با ترفند " اجاره کارت‌های بانکی سایر افراد و  با استفاده از سیم کارت‌هایی که به هیچ عنوان به نام آن‌ها نیست " فرآیند کلاهبرداری خود را انجام می‌دهند؛ این در حالی است که در هنگام کشف جرم اشخاصی که به هر دلیلی کارت بانکی و یا سیم کارت خود را در اختیار این مجرمان قرار داده اند نیز مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و باید پاسخگو این فعل مجرمانه عمدی یا سهوی خود باشند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تاکید بر اینکه متقاضیان به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده و دروغین فروش سوالات کنکور توجه نکنند؛ از خانواده داوطلبان خواست نظارت بیشتری بر عملکرد سایبری فرزندان خود داشته باشند تا آن‌ها طعمه افراد کلاهبردار نشوند.
 
 
ماجرای لو رفتن و فروش سوالات کنکور ۹۹ +عکس
 

پیگیری خبرنگار فارس از مسئولان مشخص کرد که تصویر منتشرشده، جلد دفترچه‌های سال ۹۸ است که با ویرایش، آن را به ۹۹ تغییر داده‌اند. دفترچه‌های امسال از نظر شکل ظاهری کاملا متفاوت است.


منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->