قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استعلام متقاضیان وام ودیعه مسکن، ۴۸ساعته انجام می‌شود آغاز خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی + ساعت کاری مراکز خرید گندم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دوباره خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در شهر تهران از امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال درآمد کتمان‌شده در حوزه حمل‌ونقل کشف شد بورس سیگنال مثبت مذاکرات را دریافت کرد | بازار سهام به مدار مثبت بازگشت (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: تبلیغ دینی باید با ابزار‌های نوین همراه باشد | مجمع نمایندگان طلاب خراسانی باید پل ارتباطی حوزه قم و مشهد باشد ریزش ۲ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط فروش فوری خودروی برقی ایران خودرو اعلام شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز و طلا با مشخص‌شدن دور چهارم مذاکرات ریزشی شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) موج گرانی حبوبات آرام گرفت؟ حق مَسکن کارگران؛ مُسکنی بی‌اثر اینترنت دوباره گران شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هر گیگابایت ۷ هزار و ۷۰۰ تومان! ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از فردا (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات بررسی موجودی و قیمت بلیت حمل‌ونقل عمومی در مسیر تهران به مشهد در آستانه ولادت امام‌رضا(ع) آیین‌نامه اجرایی انتشار اوراق مالی اسلامی ابلاغ شد | عرضه اولیه اوراق توسط وزارت اقتصاد وزیر نیرو: آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است «سیدحجت طباطبایی» هنرمند باسابقه مشهدی، مدیرکل حوزه ریاست سازمان سینمایی کشور شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نخودفرنگی به بازار آمد در نشست پایش آب مشهد عنوان شد: مدیران ادارات پرمصرف آب در مشهد تذکر می‌گیرند صادرات بی‌ضابطه عامل اصلی گرانی حبوبات است سخنگوی وزارت خارجه: حمله به زیرساخت‌های یمن نقض آشکار حقوق بین‌المللی است پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جذب ۶۰ هزار معلم برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ + جزئیات ویدئو| شناسایی ۲۷۰۰ همت تراکنش مظنون به پولشویی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لاماری هیبرید ۶۵ میلیون تومان افت قیمت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۴۵ میلیون تومان شد
سرخط خبرها

بازنشستگان نگران افت قیمت‌های چند روزه اخیر بازار بورس نباشند

  • کد خبر: ۳۹۳۹۷
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
بازنشستگان نگران افت قیمت‌های چند روزه اخیر بازار بورس نباشند
مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه نگران افت قیمت‌های چند روزه اخیر نباشید، از عرضه سهام صندوق مدیریت ثروت با نماد مدیر خبر داد.

 به گزارش شهرآرانیوز، محمود طهماسبی مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری، در ابتدا با بیان این‌که صندوق بازنشستگی کشوری دو ETF برای بازنشستگان ثبت‌نام کرد، گفت: نخست صندوق دارایی یکم بود که متعلق به دولت است و پذیره‌نویسی آن در اردیبهشت ۹۹ انجام شد و صندوق بازنشستگی کشوری وام یک میلیون تومانی برای خرید سهام این صندوق به بازنشستگان ارائه کرد.

 

وی افزود: پذیره‌نویسی این صندوق تمام و از طریق دولت هم انجام شده، اکنون نماد این صندوق باز و قابل خرید و فروش است.

 

سهام صندوق مدیریت ثروت ارتباطی با دولت ندارد

مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به این‌که ETF دوم، «صندوق مدیریت ثروت» است، گفت: پذیره‌نویسی صندوق مدیریت ثروت دو سه هفته قبل انجام شد. این سهام متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است و ارتباطی با دولت ندارد؛ در این مورد هم صندوق به هر بازنشسته متقاضی یک‌میلیون تومان وام از طریق بانک صادرات پرداخت کرد.

 

طهماسبی ادامه داد: تفاوت صندوق مدیریت ثروت با ETF دولت در این بود که محدودیتی نداشت و بیش‌از یک میلیون تومان هم امکان خرید داشت.

 

نماد «مدیر» از هفته آینده در پرتفوی بازنشستگان قابل مشاهده است

وی با اشاره به این‌که پیش‌بینی ما این بود که پذیره‌نویسی تا ۱۰ روز ادامه یابد، اما ظرف مدت سه روز کامل و نماد بسته شد، اظهار کرد: از زمان اتمام پذیره‌نویسی تا زمانی که نماد دوباره باز می‌شود و امکان خرید و فروش وجود خواهد داشت و در پرتفوی کسانی که یونیت‌های ETF را خریده اند، می‌نشیند که ممکن است بین دو هفته تا ۲۰ روز طول بکشد.

 

مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری افزود:، اما با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، هفته آینده نماد دوباره باز خواهد شد و امکان خرید و فروش فراهم می‌شود و در پرتفوی بازنشسته‌ها و سایر خریداران خواهد نشست؛ بنابراین ممکن است اکنون در پرتفوی بازنشستگان ETF‌ای به نام «مدیر» نیامده باشد، اما از هفته آینده در پرتفویشان خواهد آمد.

 

طهماسبی با بیان اینکه بازگشایی این نماد را به بازنشستگان اطلاع رسانی خواهیم کرد گفت:، ولی صندوق دارایی یکم که اردیبهشت عرضه شد اکنون امکان خرید و فروش دارد و در پرتفویشان نشسته است. ممکن است برخی در پرتفویشان نیامده باشد که باید از طریق کارگزاری ناظر اقدام کنند. ممکن است برخی کارگزار‌ها عقب بیاندازند، ولی حتما پیگیری کنید. سیستم‌های بورسی کمی مشکل دارند و کاری که قبلا انجام می‌شد ممکن است اکنون یک هفته هم طول بکشد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت یا صندوق بازنشستگی، ETF دیگری عرضه می‌کنند؟ گفت: صندوق بازنشستگی فعلا برنامه‌ای ندارد، ولی افزایش سرمایه تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان را در دستورکار دارد و دوباره پذیره نویسی خواهد کرد که در آینده نزدیک اتفاق می‌افتد و جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد شد. درباره ETF دوم دولت هم بحث‌هایی مطرح است، اما قطعی نیست.

 

بازنشستگان در بورس، هیجانی تصمیم نگیرید

مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به پرسش بازنشسته دیگری مبنی بر اینکه آیا اکنون که بازار رشد ندارد، سهامم را بفروشم؟ اظهار کرد: در مجموع، بازار در روز‌های گذشته وضعیت خوبی نداشت. شرایط بازار اینگونه است که مدتی اصلاح می‌کند و ریزش دارد و مدتی خوب است و این ذات بازار است. چندان نگران افت قیمت‌های چند روزه اخیر نباشید. در این دو سال شاخص بورس نزدیک ۱۰ برابر رشد کرد، اما گاهی افت‌های چندروزه هم داشته و دوباره بازار به روال قبل برگشته است. خیلی هیجانی تصمیم نگیرید.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->