سرلشکر رضایی: امام خامنه‌ای مظهر ایمان بودند + فیلم

  • کد خبر: ۳۹۵۹۳۵
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
سرلشکر رضایی: امام خامنه‌ای مظهر ایمان بودند + فیلم
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کوچک‌ترین تردیدی در ایمان رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود نداشت و به نصرت الهی ۱۰۰ درصد مطمئن بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر «محسن رضایی» با اشاره به شهادت حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی (قدس سره الشریف) اظهار داشت: امام خامنه‌ای در محضر پروردگار متعال و در کنار شهدای انقلاب اسلامی هستند و روح معظم‌له امروز در جامعه و قلوب جوانان و ملت حضور دارد و همچنان نقش‌آفرینی خواهند داشت.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس، در ادامه درباره نقش‌آفرینی و جایگاه شهید امام خامنه‌ای در تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: ملت بزرگ ایران شخصیت عظیمی را تقدیم راه آزادی، عزت و استقلال خود نمود و هدیه بزرگی را به سوی پروردگار متعال ارسال کرد.

وی افزود: امام خامنه‌ای شهادت افتخارآمیزی را رقم زدند و شاید بهترین کلام برای ایشان «ثارالله» باشد؛ یعنی خون خدا و خون مقدس.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه امام خامنه‌ای مظهر ایمان بودند، گفت: کوچک‌ترین تردیدی در ایمان رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود نداشت و به نصرت الهی ۱۰۰ درصد مطمئن بودند.

سرلشکر رضایی افزود: در ادامه تحولات اخیر، از وارد آمدن خسارات سنگین به شناورها و پایگاه‌های نظامی خارجی در منطقه خبر داده می‌شود که به عقب‌نشینی و جابه‌جایی نیروها انجامیده است. 

وی گفت: شدت و سرعت عملیات نسبت به موارد پیشین افزایش یافته و نشان‌دهنده به‌کارگیری مرحله‌ای ظرفیت‌های نظامی متناسب با شرایط میدانی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: تمرکز بالای تجهیزات و پایگاه‌ها در غرب آسیا، آسیب‌پذیری این مراکز را تشدید کرده و دامنه خسارات را قابل‌توجه ساخته است. بنابراین ارزیابی، فشار عملیاتی‌مان تا انتقام خون امام خامنه‌ای ادامه خواهد یافت و روند اقدامات متناسب با تحولات آینده دنبال می‌شود.

منبع: دفاع پرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.