قطعی ۶ ساعته برق در برخی از محلات مشهد| خاموشی با رکوردشکنی! (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) چه خبر از بازار حبوبات؟ | لوبیاچیتی دوباره اوج گرفت ریزش ۲۰ تا ۹۵ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۳۶ میلیونی قیمت شاهین دلار به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + علت خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی + فیلم تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ )
سرخط خبرها

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

  • کد خبر: ۳۹۸۹۸
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱
نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس
براساس گزارش رسمی وزارت راه و شهرسازی در ۱۲ ماه منتهی به تیرماه سال جاری کمترین رشد ماهیانه متوسط قیمت مسکن شهر تهران در شهریور ماه ۱۳۹۸ به میزان ۳.۵- درصد و بیشترین رشد در خرداد ۱۳۹۹ به میزان ۱۲.۱ درصد به ثبت رسیده است؛ در این بازه زمانی متوسط رشد قیمت مسکن پایتخت به صورت ماه به ماه قبل ۳.۸ درصد بوده است.

به گزارش شهرآرا، متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی آپارتمانی شهر تهران در تیرماه سال جاری ۲۰.۹ میلیون تومان بوده که نسبت به ماه قبل ۱۰ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵۴.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

 

طبق اعلام دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، میانگین رشد متوسط قیمت مسکن به صورت ماه به ماه قبل برای یک دوره ۱۲ ماهه منتهی به تیرماه سال ۱۳۹۹ در شهر تهران ۳.۸ درصد بوده است. در این بازه زمانی، متوسط قیمت مسکن در خرداد ماه ۱۳۹۹ بیشترین رشد معادل ۱۲.۱ درصد و کمترین رشد را در شهریور ماه ۱۳۹۸ به میزان ۳.۵- درصد نسبت به ماه قبل تجربه کرد.

 

میانگین نرخ رشد ۱۲ ماهه قیمت مسکن در شهر تهران منتهی به تیرماه ۱۳۹۹ حدود ۵.۸ درصد بوده است.

 

همچنین حجم نقدینگی معاملات انجام شده در تیر ماه ۲۵ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۵۸ درصد افزایش نشان می دهد.

منطقه ۱۸ ارزانترین منطقه تهران

معاملات انجام شده به تفکیک مناطق شهری در تیرماه ۱۳۹۹ حاکی از آن است که از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران منطقه ۱ با میانگین قیمت ۴۵ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان بیشترین و منطقه ۱۸ با ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان کمترین متوسط قیمت را داشته‌اند.

 

مناطق ۱، ۳، ۲، ۶ و ۵ به ترتیب مناطقی هستند که متوسط قیمت مسکن در آنها از میانگین قیمت شهر تهران (۲۰.۹۹ میلیون تومان) بیشتر بوده است.

پایین ترین نرخ رشد سالیانه قیمت در منطقه یک

بیشترین نرخ رشد متوسط قیمت در تیر ماه سال ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به منطقه ۶ به میزان ۶۵.۳ درصد و کمترین مقدار افزایش مربوط به منطقه ۱ به میزان ۴۲.۲ درصد بوده است.

 

بررسی متوسط قیمت مسکن بر اساس متراژ های مختلف واحدهای مسکونی نشان می دهد قیمت در تیرماه سال جاری در کلیه بازه ها دارای رشد بوده و واحدهای مسکونی با متراژ ۱۶۰ تا ۱۸۰ متر مربع بیشترین رشد قیمت را به میزان ۶۵.۴ درصد و واحدهای با متراژ ۱۴۰ تا ۱۶۰ مترمربع کمترین رشد قیمت را معادل ۴۲.۱ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کرده‌اند.

تعداد معاملات ۱۴.۳ هزار فقره

در تیرماه ۱۳۹۹ تعداد کل معاملات مسکن شهر تهران به ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد رسید که نسبت به خرداد امسال ۲۹.۶ درصد و در مقایسه با تیرماه پارسال ۱۹۲.۴ درصد رشد نشان می‌دهد.

 

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

 

بررسی توزیع فراوانی آن دسته از معاملاتی که در سامانه ثبت معاملات املاک کشور به طور صحیح ثبت شده‌اند حاکی از آن است که از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران منطقه ۵ با ۱۸۴۱ فقره معامله و سهم ۱۵.۸ درصدی از کل معاملات تیرماه تهران بیشترین سهم از معاملات را به خود اختصاص داده است و پس از آن مناطق ۴، ۲ و ۱۰ به ترتیب با سهم ۹.۲، ۸.۸ و ۸.۵ درصدی از کل معاملات تیرماه در رده‌های بعدی قرار دارند. از طرف دیگر منطقه ۱۹ با ۷۰ فقره معامله و سهم ۰.۶ درصدی کمترین سهم از تعداد معاملات تیرماه تهران را به خود اختصاص داده است.

 

لازم به ذکر است که تنها شش منطقه از شهر تهران شامل مناطق ۵، ۴، ۲، ۱۰، ۱۴ و ۷ بیش از نیمی از کل معاملات انجام شده در تیر ماه معادل ۵۴.۸ درصد را به خود اختصاص داده‌اند.

 

در تیرماه ۱۳۹۹ از نظر رشد تعداد معاملات انجام شده، منطقه ۱۳ بیشترین رشد را به میزان ۲۹۰ درصد و منطقه ۲۰ کمترین رشد را معادل ۲۷.۵ درصد نسبت به تیرماه سال قبل تجربه کردند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->