امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آخرین خبر از وضعیت سلامت مقامات حماس پس از حمله اسرائیل به قطر + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوا فضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای تازه هوک درباره برجام

  • کد خبر: ۳۹۸۹۹
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۹
ادعای تازه هوک درباره برجام
برایان هوک، نماینده مستعفی دولت آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که برجام یک توافق سیاسی است و از لحاظ حقوقی الزام‌آور نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، برایان هوک همچنین مدعی شد دولت آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران به اجازه هیچ‌کسی نیاز ندارد.

 

دولت آمریکا روز پنجشنبه (۲۱ اوت/۳۰ مرداد) با ارائه نامه‌ای به رئیس شورای امنیت رسماً این شورا را از خواست خود برای بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران مطلع کرد.

 

آمریکا در این نامه ایران را به «نقض اساسی» تعهداتش در «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) متهم کرده است.

 

این نامه، روند ۳۰ روزه‌ای را آغاز می‌کند که از لحاظ تئوریک می‌تواند به «بازگشت خودکار» تحریم‌ سازمان ملل علیه ایران منجر شود. با این حال، کارشناسان گفته‌اند دولت آمریکا مسیر پرپیچ و خم و دشواری پیش رو دارد.

 

ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریم‌ها که با نام‌های دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ‌بک» نیز شناخته می‌شود به دنبال احیای تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.

 

تصمیم آمریکا با مخالفت روسیه، چین و سه کشور اروپایی روبرو شده که تأکید کرده‌اند آمریکا به دلیل خروج از برجام، حقی برای استناد به مفاد این توافق جهت بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران ندارد.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->