نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

پرورش انواع ماهی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۹۹۴۴
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
پرورش انواع ماهی در خراسان رضوی
معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۹۴۶۷ تن ماهی سردابی، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه ماهی زینتی و ۲۲۶۰ تن ماهی گرمابی در خراسان رضوی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۹۴۶۷ تن ماهی سردابی، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه ماهی زینتی و ۲۲۶۰ تن ماهی گرمابی در خراسان رضوی تولید می‌شود.

هادی عزتی در خصوص ظرفیت تولید بچه‌ماهی در خراسان رضوی اظهار کرد: به‌ دلیل وجود مرکز تکثیر و مراکز حد واسط در استان خراسان‌ رضوی، مشکلی در تامین بچه‌ماهی قزل‌آلا نداریم اما به‌ دلیل نبود مراکز حد واسط و همچنین فقدان دستورالعمل برای صدور مجوز حد واسط در سازمان نظام مهندسی، امکان تهیه بچه‌ماهی کپور با وزن ۵۰ گرم وجود ندارد و پرورش این نوع ماهی گرمابی با مشکل مواجه است.

وی بیان کرد: در ابتدای سال ۹۹ و حتی اواخر سال ۹۸ به‌ دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها، هتل‌ها و لغو مسافرت‌ها، با کاهش قیمت فروش ماهی مواجه شدیم؛ به‌ طوری‌ که قیمت فروش از قیمت تمام‌شده کم‌تر بود و منجر به کاهش برنامه تولید شد اما با عادی‌ شدن شرایط جامعه و گران‌ شدن گوشت مرغ، در این بازار نیز شاهد افزایش قیمت بودیم.

معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در ابتدای شیوع کرونا به‌ دلیل نبود حمل‌ونقل جهت عرضه ماهی به بازار، انتقال بچه‌ماهی و انتقال و صادرات ماهیان زینتی با رکودی تقریبی مواجه شد که با عادی‌ شدن شرایط در موج دوم کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرایط و فعالیت به حالت عادی بازگشت.

عزتی با اشاره به آمار تولید انواع ماهی در استان تصریح کرد: استان خراسان‌ رضوی در تولید ماهیان سردابی رتبه هفتم کشور را دارد که از ۱۸۷ هزار و ۴۰۹ تن ماهی تولید کشور، ۹۴۶۷ تن آن تولید استان است.

وی ادامه داد: در تولید ‌ماهیان زینتی نیز رتبه هشتم را در کشور داریم که از ۲۶ میلیون و ۸۳۸ هزار قطعه ماهی تولیدی در کشور، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه از آن مربوط به استان خراسان ‌رضوی است. در زمینه تولید ماهیان گرمابی نیز استان خراسان رتبه ششم را در کشور به خود اختصاص داده که از ۲۱۶ هزار و ۳۵۳ تن ماهی تولیدی در کشور، ۲۲۶۰ تن آن سهم خراسان رضوی است.

معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص تولید خاویار در استان گفت: حدود پنج سال است که پرورش ماهی خاویار در استان آغاز شده و پس از بررسی و سونوگرافی اولین مولدهای ماده، اقدام به استحصال خاویار شد که از تعداد ۱۱ مولد، ۲۰ کیلوگرم خاویار استحصال شد و ۱۵ مولد دیگر نیز آماده استحصال است و پیش‌بینی می‌شود ۳۰ کیلوگرم خاویار از این میزان استحصال شود.

عزتی اضافه کرد: از سال آینده با رسیدن مولدهای ماده، هر سال استحصال خاویار خواهیم داشت و حدود ۵ تا ۱۰ درصد وزن مولدها، خاویار استحصال می‌شود. با کامل ‌شدن خط و برنامه تولید می‌توان میزان خاویاری را که استحصال می‌شود را به‌ دست آورد و برای آن برنامه صادرات داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->