درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

بعد از پوکر و زودهنگام‌ترین قهرمانی؛ چهار رکورد جدید دیگر برای پرسپولیس ثبت شد

  • کد خبر: ۳۹۹۵۶
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
  • ۱
بعد از پوکر و زودهنگام‌ترین قهرمانی؛ چهار رکورد جدید دیگر برای پرسپولیس ثبت شد
تیم فوتبال پرسپولیس بعد از چهارمین قهرمانی متوالی، رک. رد‌هایی را هم برای خود جا به جا کرد.

گروه ورزش/ شهر آرا نیوز، تیم پرسپولیس پس از پوکر قهرمانی و زودهنگام ترین قهرمانی با برد مقابل سایپا سه رکورد تاریخی را در هم شکست و عنوان قهرمانی با بیشترین امتیاز، بهترین میانگین امتیازی، بیشترین برد و قهرمانی با بیشترین اختلاف امتیار را به نام خود ثبت کرد و یا رکورد خود را ارتقا داد.

سرخ‌ها با پیروزی در هفته پایانی ۶۷ امتیازی شده و رکورد بیشترین امتیاز در یک فصل را که متعلق به خودشان بود ارتقا داده و علاوه بر این رکورد، بهترین میانگین امتیازی را هم به نام خود ثبت کردند.

رکورد بیشترین امتیاز در لیگ شانزده تیمی متعلق به پرسپولیس با مربیگری برانکو ایوانکوویچ در لیگ شانزدهم بود که سرخ ها با ۶۶ امتیاز قهرمان شده بودند.

 در لیگ هجده تیمی هم دو تیم استقلال و سپاهان به رغم چهار بازی بیشتر ۶۷ امتیاز گرفته‌ بودند و حالا سرخ ها با  برد مقابل سایپا  سه رکورد بیشترین برد، بیشترین امتیاز و بهترین میانگین امتیازی را هم بهبود ببخشیدند.

پرسپولیسی ها با ۶۷ امتیاز میانگین امتیازی ۲/۲۳امتیاز در هر بازی را ثبت کردند که امار فوق العاده ای است. قبلا در لیگ‌ شانزده تیمی پرسپولیس در لیگ‌ شانزدهم با ۶۶ امتیاز در سی بازی میانگین امتیاز ۲/۲را ثبت کرده بودند و استقلال و سپاهان هم در لیگ هجده تیمی و با کسب ۶۷ امتیاز در ۳۴ بازی میانگین امتیازی 97/1 را در کارنامه داشتند.

رکورد بیشترین برد هم متعلق به پرسپولیس با بیست برد در لیگ شانزدهم بود و سرخ ها با برد مقابل سایپا بیست و یکمین برد خود را با خلق یک رکورد جدید جشن گرفتند. پرسپولیس همچنین با ۱۴ اختلاف امتیاز نسبت به تیم دوم رکورد قهرمانی با بیشترین اختلاف امتیاز را هم جابجا کرد و در مجموع شش رکورد جدید را ثبت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
0
0
نویسنده محترم
سلام، پوکر قهرمانی یعنی چی؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->