کشته شدن بیش از ۲۲۰ کودک در جنگ رمضان نقض حقوق بشر است

  • کد خبر: ۴۰۰۳۵۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸
کشته شدن بیش از ۲۲۰ کودک در جنگ رمضان نقض حقوق بشر است
مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیانیه‌ای ضمن محکومیت کشته شدن ۲۲۰ کودک در جنگ رمضان، این اقدام را نقض آشکار حقوق بشر دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت آمده است: با اندوهی عمیق کشته شدن بیش از ۲۲۰ کودک در جنگ رمضان و به خصوص اقدام جنون آمیز دشمن صهیونی را که منجر به شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز مدرسه میناب شد، را تسلیت عرض نموده و محکوم می‌نماییم.

در این بیانیه افزوده شده، در این اقدام ضد بشری، کودکانی که حقشان شادی و نشاط و آماده شدن برای ساختن دنیایی زیباتر بود، قربانی نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه گردیدند.

این بیانیه می‌افزاید: طبق نص صریح قوانین بین‌المللی و کنوانسیون حقوق کودک (مواد ۳۸ و ۳۹)؛ استفاده از کودکان به عنوان هدف جنگی جرم محسوب می‌شود و طبق کنوانسیون‌های ژنو (پروتکل الحاقی ۱۹۷۷ ماده ۴ و ۴۸)؛ هرگونه حمله به کودکان جرم جنگی است؛ و بر اساس اعلامیه یونیسف؛ "کودکان، قربانی‌شدنی نیستند" و هرگونه کشتار کودکان در جنگ، نقض حقوق بشر است. با این همه، یکصد و شصت و هشت دانش‌آموز خردسال مدرسه میناب، که نه سرباز بودند، نه سیاستمدار و نه هدف نظامی! با بمب‌های مدعیان حقوق بشر هدف قرار گرفتند! آنها ۱۶۸ پروانه پاک بودند که در کلاس درس نشسته بودند، ولی ناگهان با موشک‌های شیطان‌های انسان نما، آسمانی شدند! و این صفحه سیاه تاریخ هرگز فراموش نخواهد شد.

در خاتمه این بیانیه تاکید شده، به امید روزی که این جنایتکاران در محضر وجدان‌های بیدار و در پیشگاه عدل الهی محاکمه و مجازات شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.